מחשבון פיננסי..

T i l o

New member
מחשבון פיננסי..

אני סטודנטית לכלכלה שנה שנייה,שעושה כרגע קורס במימון,בקורס עצמו לא מחייבים אותנו להשתמש במחשבונים פיננסים אבל חשבתי לקנות כדי להקל על עצמי (מותר להכניס למבחן.) אני מתלבטת בין 2 הדגמים של קאסיו,אחד הוא דגם FC-100 והשני הוא FC-200,מה ההבדל בינהם?איזה עדיף?ומה יותר קל לתפעול? אשמח לקבל תגובה ממי שיש לו מושג. תודה לכולם והמשך יום נעים.

AlanSmith

New member
FC-200 כל כך מיותר.

לפי מה שזכור לי יש לו פשוט כמה פונקציות לרואי חשבון, מספר קטן מאוד - שחוץ ממי שלומד ראיית חשבון, אף אחד לא צריך אותו. לכן מבין 2 הדגמים FC-100 הוא העדיף, בגלל החיסכון במחיר. כמובן שמי שלומד ראיית חשבון כנראה יצטרך את ה FC-200 בסופו של דבר, אני אישית לא בקיא בראיית חשבון ואין לי משוג מה הם הפונקציות הנוספות שאפשריות במחשבון הזה. מבחינת תפעול - לא משנה איזה לוקחים לא מדובר במדעי האטום, פשוט מאוד פתירת כל התרגילים במחשבון (גם אם זה כמה ימים לפני הבחינה) אמורים להספיק להבין מה הולך במחשבון. לא מדובר בבניית טיל גרעינית. יש לי ניסיון עם ה FC-100 בלבד. בכל אופן מי שמבין הכי טוב זה סטודנטים שסיימו תואר זהה במקום בו את לומדת. לקורס יסודות המימון א או ה FC-100 מספיק בטוח. במיוחד עוד שהמרצה אמר שהוא לא מחייב להשתמש במחשבון פיננסי אז כנראה השאלות יהיו פתירות גם עם מחשבון קסיו (או חיכוי זול) פשוט.

שוהם א

New member
גם אני קניתי לקורס הזה FC200

וחוץ מבקורס עצמו (וגם זה בקושי), לא השתמשתי בו בכלל. כמו קודמי - ממליץ לוותר.

עמית22

New member
ה- FX82 על שלל גרסאותיו וחיקוייו מספיק בהחלט

ןאפילוגרסא אחת למטה ממנו תספיק

למעלה