מחשבון זוגיות

capcapcap

New member
לא הבנתי טוב לך עם הבחירה ?

רוב חברי גרושים מזה שנה או יותר ואף אחד לא מצא את עצמו עד עצם היום הזה.

amazone

New member
חחחח

מידת ההתאמה לפי השם הפרטי אחוזי התאמה 70 מידת ההתאמה מספר שנים אחרי החתונה אחוזי התאמה 90 ניתוח הקשר על פי הקבלה ''יהיה בינהם גם קטטה'' זה יכול להיות מעניין....

זה מה שיצא לי

מחשבון לאהבה והתאמה זוגית מיוחד ומקורי לילי ו ניק לילי שם בת הזוג ניק שם בן הזוג לאב שם המשפחה של בת הזוג מיוחד ומקורי שם המשפחה של בן הזוג 80 סכום השם הפרטי של בת הזוג 160 סכום השם הפרטי של בן הזוג 8 ערך השם הפרטי של בת הזוג 7 ערך השם הפרטי של בן הזוג 33 סכום שם המשפחה של בת הזוג 430 סכום שם המשפחה של בן הזוג 6 ערך שם המשפחה של בת הזוג 7 ערך שם המשפחה של בן הזוג 5 מספר בת הזוג 5 מספר בן הזוג ניק - תמצית משמעות השם הפרטי של בן הזוג פרפקטציוניזם , מחקר , צורך במזון מנטלי, יצירתיות, רצינות לילי - תמצית משמעות השם הפרטי של בת הזוג ארגון , תכלתיות , צורך בסיפוק חומרי, שאפתנות מידת ההתאמה לפי השם הפרטי אחוזי התאמה 70 מידת ההתאמה מספר שנים אחרי החתונה אחוזי התאמה 30 כדאי לכם לשקול את החלפת שם המשפחה לשם מתאים יותר לקשר. לפני החתונה המצב יותר טוב ניתוח הקשר על פי הקבלה ''תהיה בינהם גם רעה רבה''

lililove

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תהיה ביניהם גם רעה רבה? אצלי רעה יכולה להחשב כטובה, אתה יודע.

א פרח

New member
איזה קטע

עם הגרוש יצא לי 50% לפני ו 10 % אחרי עם חבר שהוא גם שוטף לסקס כבר הרבה זמן יצא לי 90% לפני ו 97% אחרי.

LOL

מידת ההתאמה לפי השם הפרטי אחוזי התאמה 10 מידת ההתאמה מספר שנים אחרי החתונה אחוזי התאמה 10 לפני החתונה המצב יותר טוב אנרגיות שליליות בקשר - קשר לא מומלץ ניתוח הקשר על פי הקבלה ''יהיה בינהם גם קטטה'' נפלא אה ? שויין, נתנחם בזה שהוא יצא 70% דומה לריבר פניקס.

שמעי, לי יצא ליב טיילר

שזה מאוד מחמיא אבל ממש לא קשור למציאות, אולי הם התכוונו לליב טיילר אחרי הקטטה :)

nutellla

New member
שיט! זה יותר חמור ממה שחשבתי

פעמיים הכנסתי את השמות שלנו ובכל פעם המחשב נתקע כשלחצתי על לחצן החישוב!! אמאל'ה מה זה אומר?! קשה קשה.

../images/Emo6.gif השתעשענו. תראו מה יצא ../images/Emo3.gif

סגולה שם בת הזוג סגול שם בן הזוג סטוצים שם המשפחה של בת הזוג סטוצים שם המשפחה של בן הזוג 104 סכום השם הפרטי של בת הזוג 99 סכום השם הפרטי של בן הזוג 5 ערך השם הפרטי של בת הזוג 9 ערך השם הפרטי של בן הזוג 215 סכום שם המשפחה של בת הזוג 215 סכום שם המשפחה של בן הזוג 8 ערך שם המשפחה של בת הזוג 8 ערך שם המשפחה של בן הזוג 4 מספר בת הזוג 8 מספר בן הזוג סגול - תמצית משמעות השם הפרטי של בן הזוג אידיאליזם, הומנטריות , חשיבה מרוכזת בזולת, עקשנות סגולה - תמצית משמעות השם הפרטי של בת הזוג גמישות , חופש , תנודתיות, הרפתקנות, פיקחות מידת ההתאמה לפי השם הפרטי אחוזי התאמה 80 מידת ההתאמה מספר שנים אחרי החתונה אחוזי התאמה 97 בסיס הקשר שלכם הוא יפה וטוב ודורש השקעה מתמדת ניתוח הקשר על פי הקבלה ''יהיה גם טוב וגם רע''

Angellus

New member
אתם מתכננים ללכת למישרד הפנים?

למעלה