מחשבון זוגיות

lililove

New member
מחשבון זוגיות

אז נכון שהיה כאן בעבר, אבל תמיד כדאי לבדוק מחדש. חברה שלחה לי את זה, ומסתבר שאם הייתי טורחת לבדוק לפני הנישואין הייתי מגלה 10% התאמה לאקס, ועוד נכתב שלא בטוח אם יש התאמה לאורך זמן בקשר בריא של נישואין. איפה זה היה קודם? :) תשתעשעו לכם.

יוווווווו

יצא לי 97 לפני ו90 אחרי ,אני חושב שזה מספק

נשואה1

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יצא לי 97 לפני ו- 98 אחרי ידעתי!!!!!!!!!

הולמס 30

New member
ניסיתי את האלי ברי

XXXX - תמצית משמעות השם הפרטי של בן הזוג פרפקטציוניזם , מחקר , צורך במזון מנטלי, יצירתיות, רצינות האלי - תמצית משמעות השם הפרטי של בת הזוג ראשוניות, אמביציה אינדיבידואליסט,יוזמה, חוסר סבלנות למתנגדים, תחרותיות, שליטה, בדידות מידת ההתאמה לפי השם הפרטי אחוזי התאמה 97 מידת ההתאמה מספר שנים אחרי החתונה אחוזי התאמה 97 זיווג משמים !!! ניתוח הקשר על פי הקבלה ''תהיה הצלחה בצד החומרי'' מישהו יכול לתרגם ולפקסס את זה?

honey bundle

New member
../images/Emo4.gif אין כבר מה לעשות הרבה בעניין

10% התאמה לאחר החתונה עם סיכויים לקטטות. ולפני החתונה המצב רק קצת יותר טוב. כל כך הרבה שנים מבוזבזות?

בזכות הילדים, לא חושבת עליהן

כשנים מבוזבזות, אבל בהחלט ישנה תחושה של פיספוס כלשהו.

לא לכל אחת יש שמוק בבית

לפעמים יש קשרים שדעכו ובגלל/בזכות הילדים נשארים ביחד מנסים או שלא.. לשקם אבל לא כל אקס הוא שמוק :) לא מסכימה איתך

היא דיברה על שנים מבוזבזות..

לבזבז שנים יפות בגלל ילדים? הילדים גדלים כל כך מהר ופורחים מן הקן..ועם מה את נשארת? עם שנים מבוזבזות? לעזאזל מה קורה למוסד הזה היום? ומי כמוני יודעת...

ואגב..

מילה טובה לזכות השמוק שלי:))) הוא האבא הכי נפלא בעולם.. אבל הוא לא טוב בשבילי..

honey bundle

New member
בסך הכל התכוונתי

שלא הכל היה בזבוז, ו..הילדים הם גם בזכותו, לא? לפעמים מה שהיה טוב פעם לא טוב היום. ועד כאן עם ורדה רזיאל ג'קונט
<בכל מקרה, שמוק זה לא הסגנון שלי>

הולמס 30

New member
את מזכירה לי ת'בדיחה

על שתי תימניות ששמעו את המלה שמוק ולא הבינו למה הכוונה נדברו בינהן והפילו גורל ונפל בחלקה של האחת ללכת לרומני מהמשרד השכן ולאול אותו מה זה שמוק הלכה ושאלה וההוא בלי להתבלבל הוציא מה שהוציא ואמר לה :את רואה? זה שמוק" למחרת שאלה אותה חברתה לגורל משימתה ותהתה האם הצליחה לברר מה זה שמוק ענתה לה הבודקת האמיצה "שמוק זה כמו זין. רק יותר קטן"

בסך הכל רציתי לומר..

"80% מהנשים בימינו הן נגד נישואין. והסיבה היא שהנשים מבינות שלא שווה לקנות חזיר שלם, רק בשביל לקבל נקניקיה קטנה." ואת זה לא אני כתבתי:) יוצא לי לדבר עם המון נשים וכולן מברכות אותי על האומץ... אבל כמובן שלא לכולן יש את האומץ לקום וללכת..אם בגלל הילדים..אם בגלל הפחד לפרנס את עצמן..אם בגלל הפחד להשאר לבד.. ועוד הרבה סיבות.. איך אומרים? !Se la vie

lililove

New member
את יודעת, אני מזמן למדתי

שאני לא יכולה לשפוט את החיים של האחרים דרך העיניים שלי או דרך החיים שלי. לכל אחד יש את החיים שלו והשיקולים שלו. כשהתגרשתי מצאתי עצמי מופתעת, כשפתאום שמעתי מכל מיני חברות או אנשים מסביבי כמה לא טוב להם, ולפעמים אפילו רע. פתאום הם נפתחו וחלקו איתי רגעים מאוד אינטימיים מהחיים שלהם, דווקא אז מצאו בי אוזן קשבת לרגעים מאוד מסויימים בחיי הנישואין שלהם. אולי אפילו ציפו לשמוע ממני דברים מסויימים. ואני פרחתי באותה תקופה, קיבלתי המון כוחות מהבחירה שלי. אבל, דווקא ולמרות כל זה, ידעתי שלא מה שעושה לי טוב או שם אותי במקום טוב ייעשה אותו הדבר לאחרים. מציגים אופציות ומכבדים בחירות של אחרים, זו הדרך שלי. היא גם עובדת לא רע. אני שמחה שאת במקום נהדר, אבל זה לא בהכרח אומר שכל אחת או אחד שעוזבים מערכת יחסים מגיעים לאותו המקום. אני לא הייתי רוצה לקחת אחריות על חיים של אחרים.

יקירתי

אני לא שופטת ואני לא לוקחת אחריות.. הייתי עוזבת מזמן ונשארתי בגלל כל אותן הסיבות..מי כמוני יודעת.. רק היה לי קצת קשה לקרוא על שנים מבוזבזות..עשה לי קצת עצוב...

למעלה