מחשבה.....

מחשבה.....

בטח העלו את הנושא הזה פה הרבה אבל..... גם אני רוצה המשפט שהוא אמר....."את יודעת, אף פעם לא יצאתי עם מלאה....." אז...............אפילו לא נפגשת, אפילו לא דברת וכבר אתה מצהיר הצהרות לא יודעת, יורד לי החשק ומהר מכאלה................(במיוחד שהוא לא בקטע של לשבת ולהכיר אלא רק לראות ואם יש קליק אז שנמשיך.....) בזמן האחרון קצת מרים לי גבה כל הגברים האלה שבאמת "רוצים למצוא את האחת........." כקוראת סמויה אבל עקבית - אתן/ם מקסימים ונעימים לי תמיד

ברקכחול

New member
זה סוג של הכנה לא?

זה נראה שהוא מנסה להכין את התרוץ למקרה שלא תמצאי חן בעיניו (לאו דוקא מהסיבה הזאת). לא מכבד את הגישה הזאת, אבל יש גם כאלה......

ברקכחול

New member
הבנתי שלך זה מוריד את החשק

זה היה ברור גם מההודעה הראשונה. ניסיתי להסביר מה לדעתי הסיבה העומדת מאחורי התנהגות כזאת. לא הצדקתי אותה.

lorettalynn

New member
אם יורד לך החשק...

תמיד את יכולה לומר "לא". הדבר היחיד שטוב בהכרויות הוירטואליות... רוב היציאות חסרות הטאקט נחשפות עוד במסנגר ובטלפון וכך אפשר לסנן פאדיחות ביתר קלות:) מניסיון... המשפט הנ"ל (אף פעם לא יצאתי עם מלאה), לא אומר עליו הרבה כמו שנוטים לחשוב. זה נשמע קצת לא במקום, אבל בסך הכל בעיניו, אולי הוא רק משתף אותך ברגשותיו.אולי. בהצלחה ושנה טובה:) נ.ב- "לא בקטע של לשבת ולהכיר"???אז זהו-שלא. אתה תשב, תשתה, תאכל, תכיר וגם תשלם בסוף.

mishmishb

New member
למרבה הצער זה אומר. ואומר הרבה.

נסי להניח שמעולם לא אמר למישהי: אף פעם לא יצאתי עם רזה. או: אף פעם לא יצאתי עם מישהי עם עינים חומות. העובדה שהוא מתייג בצורה כזאת אומרת כבר שיש לו סוג של התניה, שהוא לא ממש בקטע של שמנות. שזה נראה לו יותר כמו "קטע". אגב, גם אם היה מנפנף בזה שהוא נורא אוהב שמנות זה היה בעייתי. כל סוג של קיצוניות, הציפיה היא שיתייחס לזה כמו עוד דייט.

צביקוש23

New member
אצלי זה ההיפך..

אני תמיד אומר לעצמי ככה בשקט .. "אף פעם לא יצאתי עם רזות".... ורגע אחרי זה אני מוסיף "ותודה לאל שלא יצאתי עם רזות".

עופר 123

New member
נסי וחזרי לספר...

על מה הוא הצהיר? על זה שהוא אף פעם לא יצא עם מלאות? אני לא בטוח שהיה בזה משהו עם כוונה, אלא פשוט - זה חדש לי. נכון, המשפט הזה לא ייכנס למצעד "עשרת המשפטים בעלי הטאקט", אבל זה לא אומר שלא יכול לצמוח מזה קשר טוב. נסי וחזרי לדווח לנו
.
עופר

אני בדרך כלל

שנופלת על אנשים כאלה עפים אצלי אוטומטית, פוסלת מיד את האפשרות להפגש איתם אולי אני קיצונית מדי אבל נכוותי פעם אחת ממישהוא שאמר לי מההתחלה שהוא לא רגיל לשמנות ועד עכשיו קשה לי לצאת מהחוסר ביטחון שהוא השאיר לי זה גם אחת הסיבות שאני מכירה רק דרך האינטרנט, עדיף לדעת אם הבנדם בכלל שווה פגישה ולא להיפגש ולהפגע בהמשך יש אנשים כאלה שמפחדים להגיד את מה שהם באמת חושבים ויש כאלה שאומרים את זה בצורה לא טובה מה לעשות... הוא ראה את התמונה שלך? מה הוא אומר עלייך?

למעלה