מחשבה...

הטייסת

New member
מחשבה...

חשבתי לעצמי ,בעולם אחר שבו הכל טוב איך היינו חיים? האם בגלל זה חווה אכלה מהתפוח? היה לה טוב מידי?

עולם שכולו טוב??????

לא לא... כל דבר בזמנו, חביבה.. רקדנית הרוח (מתפעלת מהשנינות שלה עצמה ובשרה!!)

רקדניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

איפה את???????????????????? אוףףףףףףףףף געגעתי אליך השמיעי קול !!! רק טוב !!!

טייסתתתתתתתת

האם פיספסתי?? האם כיבדתי אותך בעוגיות השוקולד שלי?? מייד מגישה לך צלחת עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ומברכת על כניסתך לפורום שלנו! ולדעתי חווה אכלה מהתפוח... כי היה ידעה בדיוק מה עומד בפתח... ואין דבר כזה טוב מידי... יש טוב ויש עוד טוב ויותר טוב ועוד יותר טוב ו.... רק טוב!!!

דספרדו

New member
נו זה די ברור, היינו חיים טוב

ובקשר לחווה והתפוח אהממ.. אולי היא לא חיה כל כך טוב ואולי אולי.. לאדם היו "מין" בעיות "קטנות" אבל ביננו חלומות זה אחלה {וגם תפוחים אם הם "עסיסיים"!} אגב אם באמת באמת הענין עם הנחש מטריד תמיד אפשר להפנות שאילתה לבעלי ניסיון הרי אומרים "אין חכם כבעל ניסיון" לא ככה?! בעל ניסיון= ציצולינה {עיין ערך תפוח..} בקשר לעולם ההוא הטוב יותר אז אני רואה את עצמי שוכב על ערסל מתחת לעץ קוקוס ו.. מגישות לי מיץ קר בחצי קוקוס ו.. אופס זה כבר שייך לפורום אחר מין הסתם..

צפרדעית

New member
עד כמה שזה ישמע מוזר...

לא הייתי רוצה לחיות בעולם שכולו טוב כי לדעתי לחיות בעולם שכזה עלול לגרום לנו לא להעריך את הטוב היינו מתרגלים...ואז בכלל לא הינו יודעים שטוב לנו חוץ מזה...שלדעתי להתמודד עם קשיי היום יום גורם לנו להיות אנשים יותר מענינים, יותר מלאים אין טוב בלי רע... ואין רע בלי טוב מאחלת לך את כל הטוב שבעולם צפרדעית נ.ב ככה תמיד יהיה לנו למה לקוות

למעלה