מחשבה

מחשבה

היום חשבתי, אולי אני פשוט לא מסוגל רגשית להרגיש טוב? אולי הרגש שלי פשוט נע מקצה אחד לאחר של רוע, לפעמים נסבל יותר ולפעמים פחות... איך להסביר את זה... זה כל כך פשוט ומתאים שאין פה כמעט מה להסביר. מה דעתכם? ברור שלעיתים (רחוקות) אני גם מרגיש "טוב" אבל זה לעולם לא טוב אמיתי, אלא טוב עצוב כזה... טוב, אתם מבינים... אז מה דעתכם? יש אנשים כאלה, לא? אמא שלי רוצה כבר הרבה זמן להחזיר ספר יפה שהיא לקחה ממני, בטענה שהיא לא יכולה לקרוא בו מהפחד שהיא תקלקל אותו בשבילי. אני באמת קורא ספרים כך שהם ממש נשארים חדשים, ובאמת אני שם לב לכל קמט מזערי שיש על הספר כשאני בא אליה, אבל הסברתי לה שאם היא תקרא בו סוף סוף, זה לא ישנה לי, כי העיקר שהיא קראה בו... ובכלל, היא זו שעושה מזה עניין, לא אני. אני זה שהצעתי לה לקחת אותו. בנתיים, בכל אופן, הוא שוכב אצלה כבר כמה שבועות והיא עדיין רוצה שאקח אותו... ולסיום, הפזמון של לילה בחוף אכזיב (שלישית גשר הירקון) ששמתי אחרי הצהריים במערכת ומאז הוא לא יוצא לי מהראש... אני כעיוור אחריך הולך רוח בחושך נושקת לפני המים שוב לא יאיר אלי בחוף בעוברך צחור החבצלת בשחור שיערך שבוע טוב לכולכם...

לבוקר - כל אחד ככה פעם טוב פעם פחות

אני אישית מאוד מיזדהה דווקא לא עם הקטע של הספר אלא עם הסיפור שלך עם המצבי רוח, כי כמוני אתה ממש דומה לי בקטע הזה םפען אני יכולה להיות ממש ש\מחה ופעם עצובה לגמרייה, לא לדבר על כך שאני לפעמים מטורפת במובן הטוב למי שמכיר אותי טוב טוב. אבל ביננו בוקר? ג כשאני עם כול ןבבילויים, בטיולים, בבית לבד בכייף ,בהופעות מול ילדים חולים, בכתיבה , בשירה , עם המישפחה המאוחדת שלי , בסופו של דבר אני בתוך חדריי הלב מרגישה ותמיד מודעת ולא בורחת מהמציאות הכל כך אמיתית :בסופו של דבר אני תמיד כל כך לבד. שבוע טוב- אוהבת מיקי. בהצלחה נשמה בכל הרגעים הקשים תדע שאני תמיד תי מיד איתך כמו עם כולם כאן. תוכל להתקשר אליי כשקשה לך ואין לך למי לשפוך ת´לב כי אני תמיד שומעת את כותם ובחבר´ה אני תמיד מעודדת עם כולם אפיל עאם אני ממש על הפנים. 233021-053 מקווה שתיזכרו אותי לטובה ותמיד נכונה לשוחח ואם אפשר לעזור אפילו.נ.ב. - אולי תסכים ל לקבל ממני כמתנה את אותו הספר רק חדש מהעטיפה של החנות בלי שאמך היקרה נגעה בו ? מתנה ממני אישית מתאים לך ? אבל אז אצטרך ליקנות לך אותו כמובן עם כפפות, ואם אתה לא בטוח בקשר לקניית הספר תוכל לבוא ליבחור לך אותו ואני ישלם אותו כמתנה לחנוכה ממני אליך ההערכה ובחברות פורומית אמיתית .. אוהבת תמיד- מיקי...

טובת לב

כמה שאת חמודה... בדיוק ההיפך ממני
אני תמיד אומר את הדבר הלא נכון... ובכלל יש לי כישורים חברתיים סוג ז´. בקשר לספר: תודה אבל לא צריך להגזים....
הובכתי לרגע. באמת שלא צריך, אבל תודה על המחשבה. אבל זה הזכיר לי שלפני שנה נתתי למישהי ספר שהיה מאד חשוב לי ושקיבלתי אותו ממישהי אחרת. והמישהי שנתתי לה את הספר טסה לסקוטלנד (בגלל זה היא לקחה אותו) ולא מזמן פתאום נזכרתי שהיא אף פעם לא החזירה לי אותו. התקשרתי אליה והיא אמרה שהיא נתנה אותו לחברה אחרת שלה אבל שאם צריך היא תקנה לי אחד חדש. אחרי שבוע התקשרתי שוב והיא לא ענתה לי (יש לה שיחה מזוהה). ואחרי עוד שבוע שוב. ואחרי עוד שבוע השארתי לה הודעה והיא לא חזרה אלי בכלל. והבנתי כבר שהיא פשוט מתעלמת ושאין לה שום כוונה להחזיר את הספר!!!! וחוץ מזה, לפני שנה וחצי נתתי ספר גם מאד חשוב למי שאחר כך יהיה חבר שלה, והוא לא החזיר לי אותו (כל הזמן אמר שהוא יביא אבל לא הביא)! ובסוף קיבלתי אותו בחזרה רק בזכות חבר אחר שלי שדאג להביא לי אותו!!!! וקיבלתי אותו במצב מזעזע. ידעתי בדיוק באיזה עמוד הוא הפסיק לקרוא כי הוא השאיר את הספר פתוח ככה חצי שנה!!! ולקח לי עוד חצי שנה להביא אותו מהאוטו הביתה, כי כל כך כאב לי לראות אותו במצב הזה, והיום הוא יושב על המדף ומאד מכאיב לי להסתכל עליו ומאז לא קראתי בו. ודווקא מאד רציתי.
איזה אנשים יש בעולם!!! איכסה! והמסקנה: לעולם לעולם לא לתת ספר אלא אם כן זה מישהו שממש סומכים עליו!! או שהוא משפחה ואז מותר לו להרוס את הספר. בקשר לטלפון: אני דווקא אשמח מאד לדבר איתך.... רק תגידי לי מתי להתקשר, אה? כי בטח את ערה מתי שאני ישן ולהיפך.... או שלא. טוב, צריך ללכת לישון, מחר קמים מוקדם כדי לחתום בלישכה....

לאב

New member
ואבא שלי אומר על זה

שגניבת ספרים היא הגניבה היחידה שאדם תרבותי מרשה לעצמו, ולכן אם מישהו מתעניין בספר שיש לו הוא מעדיף ללכת לחנות לקנות ספר חדש ולתת אותו מאשר להתעצבן שלא החזירו לו אתה ספר שאהב

הרי לך התשובה...

אבא שלך אדם חכם מאד ועכשיו גילית למה אני לא קונה לעצמי ספר חדש... רק אה... שישאר בינינו, אה?

בוקר נשמה טובה - אתה יכול לטלפן

מת ישרק בא לך, אני בדך כלל לא ישנה בלילות כבר שנים, משעה 17:00 אחה"צ אנמי עירה עד למחרת בבוקר בשעות המוקדמות או המאורחות, אגב, אני לא חותמת אבטלה אני חייה מקיצבת ביטוח לאומי, ממתינה לטלפון אוהבת מיקי, ובקשר לספר אני מאוד רצינית ואין לך בכלל מה להיות מובך. תמיד לצידך ולצד כולם- אוהבת עד מעל לראש- מיקי

בוקר מיצטערת אתמול לא הייתי זמינה

כי צבעו לי את חדר מעכשיו לעכשיו אחת מההיתנהגויות והרצונות הכפיתיים שלי , צבעתי בירוק את כל החדר, וזה לא אומר שאני אוהבת את מכבי חיפה וכדורגל בכלל. אוהבת מיקי- תנסה להתקשר במשך כל היום אני זמינה ב233021-053 מיקי

איזה אומץ

איזה סוג של ירוק? את יכולה עכשיו לתלות שלטי קבלה ושחרור, פנימית וכירורגית?
אצלי הכל נמאס כל כך מהר שלבן זה הדבר היחיד שאני יכול לחיות איתו. אחרת יש לי מהר מאד בחילה...
אני אתקשר עוד מעט...

למעלה