מחשבה...

...ים

New member
מחשבה...

לא פעם העסיקה אותי המחשבה לגבי הפונקציה של הצאט לגביי והאם זה זהה לפונקציה שהצאט ממלא לגבי המשתתפים האחרים?. מה גורם לי ולאחרים להשקיע בציטוט בחדר זמן, אנרגיות, עניין?? האם זאת ``בריחה`` מהחיים האמיתיים או לפחות מהחלק הקשה יותר שתופס מקום בחיינו היומיומיים? האם זה מתוך שעמום? האם זה נסיון לפתח קשרים חברתיים ואם כן האם זה תחליף לקשרים חברתיים אחרים? פחות ווירטואלים? לפחות לגבי עצמי יש לי תשובה גם אם לא תשובה מלאה ושלמה , ובכל זאת שווה לדעתי לחשוב על זה... את דעתי האישית לגבי מקומו של הצאט בחיי אביא בהמשך. נ.ב. בהתאם לשעה בה נכתבו דבריי אפשר לחשוב גם על הפונקציה של הצאט כדרך נחמדה להתמודדות עם נדודי שינה... (זה היה בנימה הומוריסטית, ובעצם בכל צחוק יש שמץ של אמת...) ים...

יניבוש

New member
דעה אישית...

אני מתנער מלצ`טט בזמני הפנוי. אני עושה זאת אך ורק תוך כדי עבודה, ובנסיון להעביר עוד יום... אמנם לא תראו אותי מצ`וטט בשעות ``גמישות`` אבל גם אני, בחור ללא קשיי הסתגלות בכל חברה, ``נדבקתי`` בפלאי הצ`ט.

גל ים

New member
הצאט הוא חנות צעצועים זולה....

אפשר לקנות שם הכל והכי הרבה שקרנים... מי שמגיע לצאט מדי יום הוא אדם בודד אחד שמחפש להעביר את הזמן ואחד שהוא ממש ממש חרמן שם קונים הכל חינם אהבה,ידע,וצחוקים לכן כולם פונים לצאט לחפש את הזמן האבוד חברים וירטואלים זה דבר נחמד אבל..תמיד עדיף את האמיתיים אני לפעמים יושבת כאן....כן כשמשעמם לי ורואה את כל הקישקושים שכאן והמסקנה שלי היא שפשוט אנשים בורחים מחייהם האמיתיים זוהי בפרוש..התמכרות כמו לסיגריות או לשתיה רק מה ,התמכרות שאינה מזיקה.

תאנה

New member
תגובה

דבר אחד בטוח. הצ`ט הוא חלק מאוד משמעותי בחייו של מי שנכנס לתוך זה. וכל אחד שם , וסיבותיו הוא . ויש מליון סיבות ומליון מצ`וטטים. אבל מי שלא מכיר ולא חווה את זה מעולם.. גם לעולם לא ידע ולא יבין.

מתוקה**

New member
הצ`ט זה באמת משהו מיוחד!

היי ים... !!! :))) העלת נושא מאוד מעניין שמעסיק את כולנו. לדעתי הצ`ט הוא באמת משהו מיוחד, מעניין, ממכר, מסוכן, משעשע... וצריך לדעת להתמודד איתו. אני חושבת שהצ`ט הוא פשוט צורה מאוד נוחה לתקשר עם אנשים מכל מקום, ללא התחייבויות... אבללללל הוא וירטואלי - אסור לשכוח זאת!!! הצ`ט הוא צורה מעולה כדי להתפתר מהשיעמום אבל הוא גם עצמו משעמם לפעמים... בריחה מהחיים הוווו כן, זה פתרון מצויין כדי לברוח מהחיים האמיתיים.... לכן מסוכן... ובעיניין נסיון למצוא קשרים, לא הייתי אומרת שזה הפתרון האידאלי, אבל אפשר בהחלט למצוא שם חברים, ולהפוך אותך מוירטואלים לאמיתיים. בקצרה, צריך לשלוט בצ`ט ולא לתת לו לשלוט בנו... זאת דעתי. המשך יום נעים לכולם :))) מתוקה**

אוריאנה

New member
בקרוב תהיה לך הזדמנות לצבוט

והמיטה שלי לרשותכם. רק אנא לא ליד כולם. אוריאנה

...ים

New member
אוריאנה

חן חן על הנדיבות חחחחח ים... נ.ב. לפחות הצעת לנו את המיטה ולא צניחה חופשית.....

...ים

New member
יניבוששששש

ממי אני מצטרפת למשחק מונפול. תעדכן אותי לגבי היום והשעה. נ.ב. אני ממש אוהבת לקרוא את מה שאתה כותב בפורום אז אל תפסיק !!!! ים...

יניבוש

New member
פויה לך, תתביישי...

את יודעת מה?? אני מארגן אצלך משחק מונופול עצבני וכולם יישתתפו

יפעת*

New member
כל הצ`אט הזה

אני מכריזה על עצמי כמכורה לאינטרנט, לא רק צ`אטים ופורומים גם טיולים בין אתרים שונים, ואפילו בכדי למצוא חומר לעבודות. מודה!!! כל פעם אני משתעממת ממשהו וממשיכה למקום אחר, אין כאן גבולות למה שאפשר למצוא ברשת. נכון לא הפסקתי לעבוד, לחיות , לצאת, לפגוש אנשים, אבל האינטרנט בהחלט הפך לחלק נכבר מחיי, והוא בעיקר מקצר לי את הלילות. בארה``ב אגב יש כבר קבוצות תמיכה למכורים לאינטרנט (כאלה שבאמת הפסיקו את כל החיים בשביל להיות ברשת). אני לא רואה בזה דבר שלילי, אני למשל לא רואה בכלל טלויזיה, יש אנשים שיושבים שעות מול המקלט מעבירים ערוצים, אני יושבת מול המסך הזה, והוא נותן לי הרבה יותר. אולי זו בריחה אבל מי מאיתנו לא צריך לפעמים להתנתק מהעולם האמיתי לכמה שעות של ``עולם אחר`` כמו שכתבתי יש כאלה שעושים את זה בטלויזיה, בקריאת ספרים או בדברים אחרים, כל אחד בדרכו. אולי בעצם משפט המפתח הוא לא להגזים, לדעת בדיוק מה זה כאן, לדעת שזו לא המציאות, למרות שהרבה מחברי היום הם כאלה שהכרתי כאן והפכתי אותם לחלק מהמציאות שלי. ובאמת כמו שמישהו כבר כתב, לשלוט בזה ולא לתת לזה לשלוט בך פשוט?. לא בטוח, אבל זו צריכה להיות השאיפה. אז המשך גלישה נעימה וציטוט נעים יפעת

דספרדו

New member
דיי פשוט

התחיל כקטע מגניב-גלישה , אינטרנט... עכשיו-התמכרות ללא ספק האם התמכרות רעה? האם יש השלכות חברתיות? אישיות? מי יודע? נראה עוד כמה שנים... {בהתחשב לשעה זו תשובה מעמיקה} אה.. עוד משהו לילה טוב.

למעלה