מחשבה

זוהר פ

New member
מחשבה

זוכרים את הפרק של פרו עם מלאך המוות, שהוא הסביר לה שהמוות לא נורא ? בהנחה שלא היינו יודעים שהכוכבת פשוט החליטה לפרוש, הוא מתקשר לעלילה של הסדרה שהיא מתה לנו ?

זוהר פ

New member
איך ירדתי כל כך ?

As I Am

New member
הממ, ../images/Emo103.gif

לא לגמרי הבנתי את השאלה..
כלומר - כן, כל העניין עם מלאך המוות בטוח היה מכוון. מה גם שבטח רצו לעשות יותר פרקים עם פרו, והמוות של אמא שלה הוא עניין שכאילו נשאר אצלה פתוח ולא ממש סיכמו אותו (הרחיבו עליו כן, אבל הוא לא סוכם אצלה ונסגר ממש במשהו...
), אז לפני שהיא "הלכה לגמרי", עשו איתה את הפרקים האלו, והמוות, בכלליות, גם היה רמז מטרים. :) עכשיו תגיד לי אם הבנתי את השאלה או סתם כתבתי שטויות...
אה, ובבקשה, אל תקרא לשאנן "כוכבת", ´קיי?..

tvfan

New member
קראתי שצילמו עוד סצינות

לפרק סיום העונה בכיכובה של שאנון... הסצינות החסרות בין סיום עונה 3 לפתית עונה 4 שם כבר פייפר חיה ופרו מתה.. קראתי זאת בראיון עם שאנון... צילמו אבל בגלל שהיא פוטרה היא לא הסכימה שידרו את זה בעונה החדשה... עורך הדין שלה או משהו....... ושאלה- ניתן להשיג פרקים ישנים מהארץ בקלטת? מישהו?

shelly cool

New member
../images/Emo7.gifלמה הם פיטרו אותה../images/Emo35.gif

למה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

As I Am

New member
כי היא כלבה. ../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

ובקשר לשאלה של מי שכתב לפניך: אפשר להשיג קלטות דרך אנשים שהקליטו, אני לא יודעת על מכירה של קלטות בארץ, לא נראה לי שיש. את/ה יכול/ה לנסות להחליף בדואר עם אנשים מכאן, אבל לא על פני הפורום. תודה! ^_^ נ.ב. בא לכם שאני אפתח Trades Board, כלומר, כדי להציע לבקש פרקים להחלפה, למי שמחפש פרקים מסויימים?

היא לא התפטרה בגלל...

שהיא אמרה ש"אני לא רוצה להמשיך לעשות סידרה שילדות בנות 12 צופות בה" או משו כזה, והיא רוצה לממש את הפוטניצאל שיש לה בבימוי?
?

SaberTooth

New member
אמממ... לא בדיוק...

הנימוק הרישמי שהיא שיחחרה היה ש"יש יותר מידי דרמה על סט הצילומים, אין לי מקום לדרמה בחיי, אני רוצה לעבוד עם אנשים שאוהבים את העבודה שלהם ולא מתלוננים עליה". אבל הודלפו המון שמועות בקשר לריבים על... כל הסט, בערך... מה שגרם לשאנון לפרוש.

SaberTooth

New member
שיחחרה = שיחררה, על = עם ../images/Emo9.gif

בלעע... אני מקליד יותר מידי מהר

זוהר פ

New member
התכוונתי שמלאך המוות היה מכוון לה

בזמנו חשבנו שהוא בא כדאי שהיא תשלים עם המוות של אימא שלה. אבל בהנחה שלא היינו יודעים שדוהרטי החליטה לפרוש, או שזה היה ידוע כבר אז ותכננו את זה ככה, היינו עכשיו פתאום מבינים שהוא בעצם בא כדי להכין אותה למוות שלה !

Adrienne

New member
אולי די עם שאנן היא כלבה, כאילו כבר

כמה אפשר לשמוע על זה? עשיתם להולי פולחן אישיות ואת שאנן אתם מקללים כל היום. שאנן רצתה לעזוב את הסדרה מסיבות אישיות שלה, מי אנחנו שנדע למה איך ומאיפה זה הגיע? היא כעסה - עזבה, זאת הייתה זכותה המלאה לעשות כל מה שהיא עשתה גם אם היא עשתה את זה בדרך קצת מגעילה.

למעלה