מחשבה....

כסיל

New member
מחשבה....

אולי בעצם עכשיו אני חולם?????זאת אומרת,אולי אני לדוגמה ברחם של אימי ואני רואה את כל מה שאני אתמודד איתו בחיים,ואז כשאני אצא לחיים אני אדע איך לעשות דברים בצורה נכונה יותר?אולי אני בעצם עכשיו בגיל 12 ואני רואה אזהרה לעתיד ומה שיהיה בו....הבנתם?ואז כשאני מתעורר אני פשוט יודע מה לעשות... כבר שמעתי על אנשים שחלמו בלילה אחד המון שנים,אולי גם אני?אולי אתם בכלל לא אמיתיים? אבל מצד שני,בחלומות אמורים לקרות דברים לא הגיוניים כמו:שאני יוכל להעביר יד דרך קיר,השעות מבולבלות,קורים דברים שהם לא הגיוניים במציאות..... אבל אולי החלום הזה הוא פשוט מציאותי מדי? עכשיו אני מחולק בדעותיי:חצי אצלי אומר שאני חולם וזה רק עזרה של כוח מלמעלה להראות לי את הדרך הנכונה וברגע שאגלה אותה (למרות שנראה לי שגליתי)אתעורר,אבל חצי אומר שאני סתם מדמיין משהו שהייתי רוצה שיקרה.... מה אתם אומרים?

Zipadidoda

New member
גם אני חשבתי פעם

אולי הכל הוא *חלום* ונגיד כשמתים או פשוט יום אחד *אתעורר*. אתה אומר בחלומות צריכים לקרות דברים לא הגיוניים כשאתה חולם (אומנם אפשר לחלום צלול אבל זה מצב שונה) החלום כמה שלא הגיוני הוא נראה לך אחרכך הוא המציאות בשבילך והרעיון (כשאתה חולם) שהוא לא , מגוחך. :) אני לא חושב שכשאני חולם אני *מתעורר* למציאות קשה לתפוס וכשאני מתעורר אני נכנס לחלום. וזה בגלל הגיון שלי. :) ומחשבות שחשבתי על זה ויש המון דעות ואמונות על *הארה* של התעוררות מסוימת מה*חלום* שאנחנו נמצאים בו כעת כרגע אינני תומך ברובם

לא קרה לך אף פעם ש...

בע"ה חלמת חלום ממש לא הגיוני, אבל ממש! ובתוך החלום לא הרגשת כלום..? לי דווקא הרבה פעמים קורה שאני חולמת על דברים שסותרים את חוקי המציאות <שאני נוכחת בה כרגע> אולם אני לא חשה בכך בשעת החלום, הכל נראה לי טבעי לחלוטין ברגע שאני מבחינה ש"משהו לא בסדר" אני ישר מתעוררת... לדעתי המציאות שלנו מאוד מוזרה, לא חושב? כוח הכובד אנטרופיה מגנטיות . . . <עכשיו תדמיין את המנגינה של איזור הדימדומים
טנננה טנננה טנננה...:)>

כסיל

New member
אני חושב.......

שאני בכלל לא רואה את המציאות כרגע.....רובנו לא רואים את המציאות.... עוד לא החלטתי עם המציאות טובה או רעה (בהנחה שאנחנו לא במציאות) האם המציאות האמיתית היא פשוט איומה וזה סוג של כיסוי?או שהיא מלאת צבע ואושר ושמחה,אבל הכל בראש

mor-co

New member
קראתי על זה איפה שהוא...

בסיעתא דשמייא1 ב"עולמה של סופי" של...אוף! ברח לי השם. מישהו נורבגי.... באמת יכול להיות שכל זה חלום, ויום אחד נתעורר, אבל מצד שני, אולי פשוט קל וכיף לחשוב לפעמים, שכל זה רק חלום, וזה יעבור... בכולופן - גם אם אנחנו חולמים עכשיו - וכל זה אינו אמיתי, אז אנחנו חיים בחלום משוכלל מאוד! כי עדיין - יש השפעה על מעשינו, ואנחנו עדיין צריכים לקחת אחריות על מה שאנחנו עושים.... אז עד שנתעורר... מוריה. שמישהו יצבוט אותי בבקשה?!

למעלה