מחשבה...

c o h e n 8

New member
מחשבה...

חשבתם פעם איך יהיה לראות פתאום ברחוב מישהו/מישהי שאהבתם ואינכם ביחד עוד? אני יודע כאשר אראה אותך אשבר אני יודע שבפעם הבאה אוכל לחייך אך עד אז אני יודע ונזכר לרגע אחד, ונשבר אבל העיקר אני יודע שאותך ראיתי ולצערי עכשיו אני יודע שאני בטיפשותי כמו תמיד עדיין אוהב אותך אני יודע שאת רעה אני יודע שלא נורא אני יודע שאין ברירה ועדיין אוהב ועדיין כותב ועדיין חושב על הימים שאהבתי וידעתי שיהיה לי רע וידעתי שאבכה ללא אוזן שתשמע ידעתי את כל זאת ובכל זאת המשכתי להיות לך רגע של מנוחה ולא אל תרגישי רע את יודעת שתמיד ידעתי למצוא פינה חמה את יודעת שגם שם אמצא לי מקום לדאגה את יודעת באותו יום כשעברת חשבתי אם הבחנת בי אבל את יודעת ואני יודע שהתעלמת והמשכת לאחוז בידך אהבה חדשה אני יודע שאת רעה אני יודע שלא נורא אני יודע שאין ברירה ועדיין אוהב אותך ועדיין כותב ועדיין חושב על הימים שאהבתי וידעתי שיהיה לי רע וידעתי שאבכה ללא אוזן שתשמע ידעתי את כל זאת ובכל זאת המשכתי להיות לך רגע של מנוחה יניב כהן.

טל205

New member
לפעמים כן!

תלוי באיזה נסיבות.. ובגלל מה הייתה פרידה..

ToryMaster

New member
גם נכון

לוקחת את זה בחזרה, זה לאו דווקא לא נעים, אבל אני עדיין דוגלת בלהשאיר את העבר בעבר ולהמשיך הלאה.

טל205

New member
גם אחת הדרכים

של התמודדות עם העבר(געגועים וכו) זה לא להתעסק אתו ולהשאיר אותו מאחור. כמו למחוק אותו.(כך כותב פרוייד בספרו האדם מחפש משמעות)

מותר לי

New member
האמת? זה תלוי בהרבה דברים...

במשך 4 חודשים לאחר שנפרדתי מהאקס עדיין היינו מתראים על בסיס כמעט יומי, התקשורת בינינו היתה מעולה +, הוא הפך להיות חצי אח שלי. תקופה קצרה אחרי שעברתי דירה היינו מדברים אבל פחות (המרחק, המרחק...), פעם ביום-יומיים, הוא הגיע לבקר אותי פעם אחת אחר כך המינון הגיע ל-אם הוא מתקשר אז מדברים אבל אני לא מתקשרת אליו (עדיין אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שהוא אקס...) הוא רוצה שנחזור, אני לא מוכנה (יש לי חבר, אבל גם אם לא היה לא הייתי חוזרת אליו, למרות שהקשר נגמר "בטוב") בימים אלו אני מתקשרת אליו פעמיים בשבוע... אחיו נפצע קשה בתאונת דרכים, וכשהתחלתי להתקשר אליו כל יום לשמוע מה שלומו, מה שלום אחיו ומה שלום המשפחה כנראה גם הוצאתי לו כמה "שדים" רדומים, והשיחות הפכו מ"איך אתה מרגיש" ל-"אני רוצה שתחזרי אלי"
מכיוון שהוא כן צריך את האוזן הקשבת לפרוק, החלטתי להקטין את המינון לפעמיים בשבוע (ומתישהו לפעם בשבוע ופחות). לשאול מה שלומו אבל לתפוס מרחק... נעים לראות אקס, נעים לשמוע אקס... תלוי מה הוא משמיע

מותר לי

New member
תקופה של 4 חודשים...

נפרדנו ועדיין הייתי רואה אותו כמעט כל יום... לפעמים קל, לפעמים קשה... מה שהכי מקשה אלו הזכרונות והידיעה שאהבתי אותו

טושית18

New member
האמת שזה קורה לי פעם ב...וזה לא נעים

בעיקר כי הרגשות אליו לא נמוגו במאה אחוז...וזה מסריט אותי מחדש כל פעם

למעלה