מן הסתם המשחקים של הפלייאוף שונים לגמריי, אבל דווקא
בגמר הם שיחקו הכי בלאט שיש, בסה"כ הם קלעו 98נק' מול ריאל שעצרה את ברצלונה (קבוצה טובה בכמה מונים התקפית) על 62 בחצי גמר.
רוב העונה זה הכדורסל שאפיין את מכבי של בלאט, כשהם שיחקו טוב, במכבי תל אביב יש הרבה עליות ומורדות לאורך העונה.
אחרי שבמשחק מול צסקא הם קלעו 68, כי כל המשחק היה בקצב של צסקא, לא היה קצב מהיר של מכבי ובגלל זה גם מכבי נראו רע חלק גדול מהמשחק, אבל בלאט ידע לעשות התאמות כמו שעשה תמיד וגם קצת מזל אף פעם לא הזיק. (נראה לי שהתכוונת למשחק הזה)

זה לא עניין של תרגיל אחד או שניים, Chin high זה הבסיס לפלייבוק שלם, ובאירופה יש וואחד פלייבוק, אבל זה הבסיס של ההתקפה משמה אפשר להתגלל להרבה כיוונים.

בסה"כ באופן כללי, באירופה, לפחות בTOP 16 ביורוליג, כמעט ולא תראה ISO, אבל בד"כ זה שחקנים גבוהים בפוסט, זה הISO היחידי שאפשר להגיד שמשוחק באירופה בקביעות.

אבל דווקא הקבוצות שיכולות להרשות לעצמן לשחק ISO, כמו ריאל מדריד (מירוטיץ' יכל לקחת כל אחד באירופה, גם רודי וגם סרחיו רודריגז) או ברצלונה, דווקא הן משחקות את הכדורסל הכי שוטף באירופה.

אני די בטוח שאם לברון לא היה מגיע לקליבלנד היינו רואים קבוצה שמתבססת על Chin high שמסתיימים הרבה פעמים בחדירה של קיירי על מיס מאצ', אבל יותר מהכל אני בטוח שהם היו קבוצה מאוד שוטפת, למרות העובדה שקיירי אהב לשחק עם הכדור ביד, הוא הוכיח כבר העונה שהוא יכול לעשות תנועה מעולה בלי כדור ולשחק גם אוף דה בול.