מחשבה שרצה לי בראש

nra66

New member
מחשבה שרצה לי בראש

אל תתפסו אותי על הפרטים הקטנים! ראיתי איזו תוכנית ב ערוץ ההסטוריה את תוכן התוכנית אני לא ממש זוכר אבל התוכנית הסתימה באיזה פרופסר שאמר: יש מכון בקלפורניה(לא בטוח לגבי הארץ) שמוכן לשלם 2 מליון דולר למי שיציג כוח על טבעי ועד היום אף אחד לא הגיע לשם. המטרה של המכון לחקור את הכוחות העל טיבעיים. איך עד היום אף אחד לא הלך, הרי כולנו בני-אדם מספק אחד תעב בצע שמתעסק בנושא שילך.

nepthys

New member
העלת את זה לכאן מתישהו.

אני בטוחה שאנשים הלכו ונפסלו. לגבי השאר - חוסר ביטחון בעצמם.

Justin Angel

New member
למעשה

זאת הייתה תוכנית על "העל טבעי" ,שלמעשה עסקה במוטות גילוי מים קטנים וחלקים שמחזיקים אחד בכל יד וגם טוענים שהם גלים את גודל של ההילה שלך. הרעיון הוא שבגלל שהם לא יראו את אותו דבר אי פעם שוב אז הם חייבים להיות מיסיטים (שימוש מכוון במילה הנלוזה הזאת). אז הרי אם זה מראה את הגודל של הילה והילה לא משנה את גודלה באופן דרסטי כל שנייה אז "המרפאים" ושאר מיני השרלטנים שמשתמשים ברעיון במגוחף הזה חייבים להצליח לעשות את זה אותו דבר פעמיים רצופות. והרי הרבה ניסו ואף אחד לא הצליח. וזה פשוט למה, המוטות עצמם מאוד חלקים מאוד קטנים ויש להם חיכוך מאוד נמוך עם העור האנושי, והתנועה שונה כל פעם בגלל חיכוף עם האוויר. מיותר להגיד שאף אחד לא הוציא מהפרופסור דולר. נ"ב המיליון דולר הם חלק מתקציב האוניברסיטה שהוא מלמד בא עד 2004 :)

למעלה