מחשבה שצצה במוחי.

Shaby Sababy

New member
מחשבה שצצה במוחי.

היומן של רידל הוא הורוקרוס, נכון? איך לדעתכם הארי הצליח להשמיד את ההורוקרוס כל כך בקלות? בספר השישי אנחנו רואים שוולדמורט שם הגנות על ההורוקרוסים שלו והשמדת הורוקרוס גם עלולה לעלות בחיים. איך לדעתכם הארי הצליח להשמיד את היומן כל כך בקלות?

black robe

New member
זה לא היה כלכך בקלות../images/Emo63.gif

אחרי שהוא ננשך על-ידי הבסיליסק וכל הבלגן שקרה שם, אתה עוד אומר שזה היה בקלות

Shaby Sababy

New member
לא לזה התכוונתי.

היומן היה אצל הארי בידיים גם לפני זה, בלי הגנות ובלי השגחה, ועוד בהוגוורטס- שם נמצא דמבלדור.

LiRs Lullaby

New member
אני חושבת שזה ההורקרוקס היומן היה

פשוט הראשון שלו והוא לא חשב כל כך על ליצור לו הגנות. וחוץ מזה, אם הדבר היחיד שהיה יכול להרוס את היומן זה קצת ארס של בסיליסק קטלני אני לא חושבת שזה כזה קל

rds15

New member
כי בניגוד לכל שאר ההור'

המטרה של היומן היא גם לפתוח את חדר הסודות. כדי לפתוח את חדר הסודות, מישהו צריך לכתוב ביומן. איך יוכלו לכתוב ביומן אם יש על היומן הגנות שונות שמונעות מאנשים להגיע אליו?

shirigj

New member
בספר השישי יש קטע

בו דמבלדור מתפלא על איך וולדמורט הגיע למצב בו הוא יכל פשוט לזלזל בחלק (עם דגש על המילה חלק) מההורק' שלו וסתם לשלוח אותם על פני המים כדי לראות איך דברים יתפתחו, שדרך אגב, לוציוס מאלפוי הוא זה שבכלל העביר את ההורק' הזה הלאה

אדם חדש

New member
עונים שם ש...

א. זה הורוקרוס ראשון כזה והוא לא בדיוק עוד חפץ מיוחד ורידל עשה אותו בתקופתו בבצפר ואולי הוא לא ידע יותר מדי בזמן הזה. ב. הוא לא רצה לשים הגנות כי השיטה של היומן היא לפתות אנשים לקרוא אותו ואז רידל משתלט עליהם והם פותחים את חדר הסודות. אני בספק אם מישהו היה קורא אותו ופותח את חדר הסודות אם כל מי שקורא אותו מת, או נהיה מקולל או אם מישהו היה מצליח אותו אם היו מגנים עליו אלפי זומבים וכדומה.

אדם חדש

New member
באיזו עברית קלוקלת אני כותב../images/Emo3.gif

וכ"כ הרבה ווים וכל הזמן וזה וזה. וזה עברית ממש לא נכונה. וזה לא חשוב כי אני את הבגרות שלי עברתי וקיבלתי ציון טוב. ועוד ווים! ו! ו! ו!. אבל... עם כוח גדול באה תמיד אחריות כבדה...*בהאשמה עצמית* אני חייב לקחת אחריות על הכתב שלי! *בנחישות*

rds15

New member
לא הוא לא.

רידל לא רצח את מירטל, הבסליסק רצח אותה.

למעלה