מחשבה שעלתה לי

daganly

New member
מחשבה שעלתה לי../images/Emo58.gif

אולי השירים של מצנפת המיון מצביעים על כיוונים לגבי המייסדים השונים ואיפה למצוא את ההורקרקס החסר מביא ציטוט:גריפינדור בא מערבות הבר,רייבנקלו מן הבקעה,הפלפאף ממורדות ההר, סלית'רין מן הביצה. חפצים שהיו שייכים למייסדים:מצנפת המיון-לגודריק גריפינדור נחש אימתני-סלאזר סלית'רין גביע-הפלפאף אך רק על רייבנקלו אנחנו לא יודעים כלום,אנחנו רק יודעים שהיא למדנית לכן אני חושב שהתוכנית של רולינג היא להראות חלק על כל המייסדים,כשגריפינדור וסלית'רין הם החשובים ורייבנקלו וגריפינדור הן שוליות יותר(מעדיפה את הגברים
). אני אסכם את התאוריה בכך שאומר שההורקרקס החסר הוא של רוונה רייבנקלו. יכול להיות גם ששמה מרמז על מקום ההורקרקס והוא טלף של העורב(רגל של העורב.

spbv

New member
יכול להיות...

אני לא יודעת אם מה שאמרת על רייבנקלו נכון,אבל אני חושבת (כמו שאת אומרת...)שהארי יוכל להוציא מידע מהשירים של מצנפת המיון.קשה לי להאמין שהשירים נמצאים שם לחינם...

scudnick

New member
בקשר לרייבנקלו...

אכן יודעים עליה הכי קצת. ולא רק עליה, אלא בכלליות על הבית. רוב הדמויות בספר, אחרי השתייכותן לגריפינדור, שייכות לסלית'רין ואז להפלפאף, וכמעט שלא מוזכרות דמויות מרייבנקלו. באף ספר לא מוזכר ראש הבית של רייבנקלו [למרות שרולינג ציינה שזהו פליטיק בFAQ של האתר שלה] ולא מתואר אף שיעור משותף של גריפינדור עם רייבנקלו.

לונה היא מרייבנקלו

וגם צ'ו, לא? ואיכשהו היה לי די ברור שפליטוויק הוא ראש הבית של רייבנקלו גם בלי הFAQ.

scudnick

New member
נכון שהן מרייבנקלו,

אבל לעומת ג'סטין פינץ'-פלצ'לי, ארני מקמילן, חנה אבוט, זכריה סמית' ושות' - אין הרבה אזכורים לרייבנקלואים. אגב, גם לא מוזכרת מי רוח הבית של רייבנקלו [למרות שלשאר הבתים מוזכר - ניק לגריפינדור, הברון לסלית'רין והכומר השמן להפלפאף.]

daganly

New member
הרוח של רייבנקלו

היא הגברת האפורה ולא יודעים עליה הרבה רק יודעים שמישהו זרק אותה ואז היא התאבדה זה מראיונות עם ג'קר

scudnick

New member
לא ידעתי על זה, אבל בכל זאת -

אין הרבה מידע על רייבנקלו בספרים, בכוונה או לא.

sky44

New member
../images/Emo58.gifלא מדויק

בספר 6 כתוב שפליטיק הוא ראש בית רייבנקלו. גם אם לא במפורש (אולי גם, לא סגורה על זה). בשיעור התעתקות הראשון זה מוזכר. וגם אחרי שדמבלדור מת ו-4 ראשי הבתים מתאספים (יחד עם האגריד). אנחנו יודעים מי ראשי הבתים של גריפינדור, סלית'רין והפלפאף. אז מי שנשאר זה רק פליטיק - לרייבנקלו.

Gizmo16

New member
רולינג אמרה ../images/Emo58.gif (לראיון)../images/Emo28.gif

שרייבנקלו will get their way, אז אל תדאגו להם, עוד יהיה להם אזכור מספק

ובכן../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

נראה לי הגיוני שג'קר תשתול רמזים איפשהו, ודווקא מתאים לשתול את זה שם, אבל לא יודעת - כמה זה באמת אומר עם ההורקראקסים שכבר נמצאו?

Roonil Wazlib

New member
אם כן,

אז אני חושבת שגילי פישלה קצת, כי בכל השירים שתרגמה היא דבקה לחרוזים ולרעיון הכללי, אך לא למילה במילה.

daganly

New member
הקפצה

זה כבר ירד לעמוד השני אנשים בבקשה להגיב זו תאורייה חשובה

למעלה