מחשבה שעלתה לי לראש:

רינת4

New member
מחשבה שעלתה לי לראש:

כן,לפעמים זה קורה. זה דבר אמנם נדיר, אבל לפעמים,רק לפעמים,תוכלו למצוא אותי חושבת. על מה? על גייל כמובן! בכל מקרה, הנה הרהור: בעונה הראשונה אמנם מייקל ובריאן התנשקו מדי פעם, אבל לא כמו בעונה הזאת. מתחילתה ועד לפני שני פרקים(החוקים) הם התנשקו כמה פעמים בפרק. השאלה הנשאלת:מה הסיבה להבדל? אז חשבתי שאולי זה כדי להראות שבריאן רציני בכל הקשור לג´סטין? אולי זה כדי להראות שהוא מעריך את ג´סטין ואפילו אוהב אותו עד כדי כך שהוא שם אותו לפני מייקל? וכולנו הרי יודעים כמה מייקל חשוב לבריאן... אולי זה כדי להראות את השינוי שבבריאן(לפחות אחת הדרכים להראות את זה...) מה אתם חושבים?

GO QUEER

New member
איזה טלפתיה~!

גם אני חשבתי על זה בזמן האחרון.. תראי..בעונה הראשונה התייחסו המון ליחסים בין מייקל ובריאן..איך שהם תמיד יהיו שם אחד בשביל השני.. וכל היחסים שלהם בכלליות..ועכשיו יותר מתמקדים ביחסים בין בריאן וג´סטין.. ורוצים להראות שבעצם בריאן כ"כ ממוקד בבן אדם הזה ג´סטין.. וזה כל מה שהוא חושב עליו.. אז הוא לא יכול סתם לנשק את מייקל..כמו פעם.. שהוא לא היה מחויב לאף אחד.. וכן אני דווקא כן חושבת שזה להראות את טיפת השינוי שבבריאן!.. אני חולה על מייקי ובריאן.. על החברות ביניהם! אני חושבת שיש הרבה מאוד מה ללמוד ממנה! love, hila

lolly1

New member
גם אני

חושבת שאתן צודקות.. ההתמקדות הזו בבריאן וג´סטין..להראות שבריאן סוף סוף לוקח על עצמו משהו מחייב!.. והקטע עם מייקל..אני לא יודעת מי שם לב..אבל בפרק 7 אני חושבת..שמייקל פגש את בן ומייקל ובריאן היו בגן עם גאס..שהוא נישק אותו זה היה בצד של הפה..לא כמו לפני ההסכם נשיקה גדולה ורטובה כזאת..נכון?..

הגיע הזמן שייקח עליו.....

איזו מחוייבות.... חשבתי כמה פעמים על זה שאם ג´סטין לא היה מגיע יכול להיות שבריאן היה נשאר אותו בנאדם קר ולא מתחשב(אני יודעת שזו רק סדרה אבל...). אבל יפה מצד בריאן לא לנשק אפילו את מייקל בפה...זה מעיד על שינוי גדול....

רינת4

New member
זה רק מראה

כמה שבריאן הוא אדם שעומד במילה שלו. בפרק שמייקל הלך להרצות באונ´,בריאן שאל אותו למה הוא עושה את זה אם הוא לא רוצה,ומייקל אומר לו שהפרופ´ חמוד,זוכרים? ואז בריאן אומר לו שיעשה את זה כי הוא התחייב. ואז מייקל אומר לו שהוא בדיוק הבן-אדם שצריך לדבר על מחוייבות(בזלזול) ובריאן אומר לו: "that´s why I never do". מה שאומר שבריאן לא מתחייב לדברים כי הוא לא רוצה להפר הבטחה. כי אם הוא מבטיח הוא מקיים. אותו הדבר כאן-בדיוק ההוכחה על כך שבריאן עומד בהבטחות שלו. הוא לא מבטיח אלא אם כן הוא מתכוון לקיים. הוא לא יבטיח דברים סתם.הוא עומד במילה שלו.אז אם הוא הבטיח לג´סטין בלי נשיקות,זה מה שהוא יעשה. ולא משנה אם זה עם מייקל-החבר הכי טוב והאדם שהוא הכי מעריך בעולם, או כל אחד אחר.

lolly1

New member
אחד

מתוך רבים!! הוא כזה אחד שלא משנה מה לא ישקר..אלא אם כן זה לטובתך..ולא יבגוד! לא כמו גסטין ה..****

רינת4

New member
אל תשכחי שבריאן

לא הקל על ג´סטין בהתחלה והתייחס אליו ממש לא יפה וכאל מובן מאליו בהתחלה. אם ג´סטין סלח לו,אין סיבה שבריאן לא. לא נראה לי שיש לו מה להגיד אחרי כל מה שהוא גרם לג´סטין לעבור. אמנם עכשיו הוא השתנה לטובה אבל בכל זאת הוא עדיין לא מספיק מחוייב לג´סטין. וזה מפריע לו. טוב,אבל אני חושבת שאת השיחה הזאת כבר קיימנו ושהחלטנו שלכל אחד מותר לטעות.לא?

pompii

New member
חחח מי קילל??

ובקשר לנושא... אני חושבת שבריאן הוא לא מניאק כמו שמרבים לחשוב יש לו לב ממש טוב, פשוט יש לו בטחון עצמי גבוה והוא מרשה לעצמו ללכלך על מי שהוא רוצה כי הוא לא צבוע, הוא הולך דוגרי. נכון שהוא לא התיחס לג´סטין יפה בהתחלה אבל הוא גם אמר לו את "תורת בריאן"המפורסמת
וג´סטין הרבה יותר מתנשא, מה שהוא עשה בפרק הקודם, ואפילו אין לו תירוץ מוצדק, הוא סתם מנסה להיות קשה להשגה "כי בריאן כזה"...

pompii

New member
נסתרות דרכי בריאן....

אני מסכימה איתך שהוא כזה כי החיים הקשו עליו ואבא שלו גם לא היה האדם הכי תומך בעולם בלשון המעטה ובכלל, הוא מרגיש בודד ובגלל כל זה הוא מרשה לעצמו להוכיח את עצמו שהוא מלא בבטחון עצמי, למרות שמבפנים זה לא ככה. אבל כל מי שיסתכל על בריאן יראה שפע של ביטחון עצמי.

למעלה