מחשבה שלי

מחשבה שלי

הרי אלה שמתכתבים פה הם אולי עשירית מהחולים אז מה עושים בשביל לגרום לעוד חולים להכנס ולכתוב פה ולא רק להסתכל על מה שהולך פה

tropical888

New member
רוני

לא תמיד האנשים עם אותם תופעות מעוניינים לכתוב. יש כאלו שאוהבים לכתוב ולשאול שאלות ולתת עצות או סתם להגיד שלום ויש כאלו שאוהבים לקרוא בלבד ולחפש את המשותף להם. אז לנסות לשכנע להכנס ולכתוב זה ממש מיותר. וזכותו של כל אדם לבחור את מה שנוח לו ומה שטוב בעינו יעשה. יום טוב שיהיה לך.

רוני

אני שואלת שאלה אחרת... איך אפשר לגרום לאנשים, שלא סובלים מאפילפסיה, להכנס לפורום ולהכיר אותנו, כמו שאנחנו באמת, במקום להמשיך ולפחד מהמחלה? בתקווה, שיום אחד זה יקרה יין

DesertVoise

New member
תיקון

במדינתנו הקטנה יש לפחות 70,000 חולים מטופלי תרופות, כאשר יש לפחות 17,500 לא מאוזנים. יש לפחות 15,000 ילדים מתחת גיל 16. כל זה מתוך השוואת מיספרים לנעשה בארה"ב ןבאנגליה. ולצערנו רק בודדים משתתפים בפורום, ונקווה שיש יותר צופים.

יש כרטיסים של הפורום../images/Emo28.gif

השאלה שלך מעולה רוני
ניתן לארגן כרטיסים שעליהם רשום שם הפורום ויש לוגו של
, את הכרטיסים האלה כל אחד מאיתנו יכול להשאיר במחלקות נוירולוגיות ובקופ"ח, זה יכול להביא אלינו הרבה אנשים עם אפילפסיה שלא יודעים עלינו. תודה רוני

aerox

New member
אבל אין לכם כתובת מקוצרת...

לפורום , אתם חייבים לעשות דומיין(כתובת) מקצורת כדי שתיהיה יותר נגישות מהיר ובלי לחפש

איך אתה יודע מה יש לנו../images/Emo35.gif

יש כרטיסים חדשים במשרדי תפוז, אפילו אני לא ראיתי אותם עדיין, אז איך אתה יודע

האמת שגם אם תשלח אותם מחר בדואר

הם לא יגיעו אלי עד יום שלישי בבוקר.. לא? אני שולחת לך את הכתובת במסר אם אתה רואה לנכון

חייםלוי

Member
מנהל
מנהלי פורומים יכולים לקבל כרטיסים

או בדואר או שבאים לתפוז ולוקחים. אני לקחתי בזמנו מתפוז. אני מוכן ללכת מחר או מחרתיים ולקחת כרטיסים ולשלוח למי שמעוניין.

love4101

New member
אני גם מעונינת בכרטיסים

לי יש בן חולה ודינה וחיים מכירים אותי פשוט לא היתי הרבה זמן כי לא היה לי מחשב היה בתיקון מאוד אשמח לקחת חלק פעיל אגב אני גרה ביפו ואשמח לתות לכל מקום שאני הולכת תודה עליזה.

למעלה