מחשבה שהייתה לי.

Yael Dark Spell

New member
מחשבה שהייתה לי.

לדמבלדור נשרפה היד לפני שהוא התחיל לראות עם הארי זכרונות, נכון? נכון. משמע, הוא הלך לחפש - ולהשמיד - את ההורקרוקסים לפני שהוא ראה עם הארי זכרונות. משמע - הוא ידע על ההורקרוקסים לפני שהארי השיג את הזכרון מסלגהורן. אז הרי שכל הזכרונות האלה זה פשוט בזבוז זמן אחד מוחלט. דמבלדור היה יכול להגיד את כל זה להארי, במקום להראות לו זכרונות, ובמקום לבזבז את הזמן של הארי בניסיון להשיג את הזיכרון של סלגהורן הוא היה יכול פשוט לספר לו על ההורקרוקסים ולצאת לדרך. לא כך?

Octavarium

New member
הוא לא היה בטוח

ושאר הזכרונות היו ללמד את הארי את ההיסטוריה של וולדמורט

הזיכרון ההוא היה חשוב כי...

הוא אמר בדיוק כמה הורקרוקסים יש לוולדמורט. וגם הזיכרונות האחרים אמרו איפה יכולים להימצא שאר ההורקרוקסים. ממ... ויכול להיות שדמבל ידע שהוא הולך למות והוא רצה לעזור להארי ולדעת איכן לחפש אותם.

Yael Dark Spell

New member
אם הוא לא היה בטוח..

הוא לא היה לוקח את הסיכון שבללכת להשמיד את הטבעת. אין לו אינטרס לעשות את זה.

the ror

New member
הוא ידע שיש לוולדמורט הורקרוקסים

מהעדות שהארי הביא לו על היומן ככה שהוא חיפש הורקרוקסים נוספים וברור שיהיה מוכן להסתכן כדי להשמיד אחד שהוא חושב ככזה...נראה לי שזה אינטרס די טוב...וכמו שאמרו שהוא הצטרך את הזיכרון של סלוגהורן כדי לגלות שוולדמורט מתעניין ומברר על אפשרות ל 7 הורקרוקסים...

אבל אם וולדמרוט סתם אמר מספר

והמספר 7 הוא הראשון שעבר לו בראש. מה אם יש יותר הורקוקסים?

ToryMaster

New member
אבל שבע זה הגיוני

שבע זה מספר בעל משמעויות מאגיות חזקות, זו לא רק המצאה של רולינג. זה דווקא הכי מתאים שיהיו לו שבעה מהם.

אנבלייי

New member
הזיכרון אישר את החשדות של דמבלדור

וחוץ מזה, לא לגמריי ברור שהוא חיפש הורקרוקסים כשהוא מצא את הטבעת.. הוא אמר שהוא רצה לברר ולחקור את עברו של וולדמורט ולכן הוא ביקר גם בהריסות של הבית ההוא- ושם הוא גם מצא את הטבעת, יכול להיות שהוא בכלל לא ציפה למצא שם הורקרוקס. נכון שבמהלך הלימודים עוד לפני הזיכרון דמבלדור היה יוצא לעיתים קרובות, גם פה לא בטוח שהוא חיפש הורקרוקסים, אבל אם כן- אז יכול להיות שזה היה בעקבות גילוי הטבעת.

Mrs Amber Bloom

New member
בגלל זה../images/Emo41.gif

אני חושבת שאולי לזכרונות יש תפקיד מעבר לגלות על ההורקרוקסים, אלא גם לראות איפה הם מוחבאים או.. לא יודעת.. עוד מידע כלשהו, שנדע בשביעי.

למעלה