מחשבה פסיכית לגמרי

mishi777

New member
מחשבה פסיכית לגמרי

אני בת 23 ביולי ויש לי מחשבות מפגרות (שכבר אפרט) וזה מציק לי....
אני מפחדת להיות לבד ומפחדת שלא אמצא בן זוג שאני אוהב הוא יאהב אותי וארצה לבנות איתו עתיד...
בטח כולם יגידו לי שאני עדיין צעירה(כמו שהרבה טרחו להזכיר לי בכל מיני הקשרים) ותחומים אבל הזמן עובר ממש מהר!!!!
הוא ממש טס!!!!
ויש לי גם כל מיני חששות כי אני לא יודעת לאזן בין להתפשר לבין להיות בררנית....
וגם יש לי מן הרגשה כזאת מעיקה שאני לא אמצא בן זוג...
ואני גם יותר מידי משתדלת לרצות אנשים וזה גורם לי לפעמים לעשות דברים שאני לא שלמה איתם...או להיות עם אנשים שאני לא שלמה איתם.
הקיצר אני מתוסבכת

תודה לעוזרים

ולמה את חושבת שעלולים להגיד לך "את בטח צעירה?

כי זה נכון.

כולנו עוד צעירים מתוקה, את בת 23...

אני תכף בן 26, אז מה?..גם אחרי שהבת זוג אחרי שנתיים וחצי נפרדה ממני בצורה פוגעת מאוד כשממש אהבתי אותה
חשבתי שזה סוף העולם שאני חייב למצוא מהר מישהי.
ובסוף בתוך חצי שנה מצאתי את עצמי ב3 מערכות יחסים חסרות משמעות שאני
גם סיימתי אותם כי זה פשוט לא היה זה, לא היה את הניצוץ.

בקיצור, זה נכון, את ממש אבל ממש צעירה ואת תכירי גברים ותמצאי גם את האחד שלך.

אין לך מה להסתבך עם עצמך ולהיכנס לחרדות מיותרות. הכול בראש, פשוט תירגעי, תחיי את החיים ותחייכי. האור תמיד מגיע כשהכי לא מצפים שהוא יגיע.

לפעמים זה לוקח זמן ולפעמים אנחנו צריכים לעבור את ימי שישי בדיכאון בבית עם ההורים או סתם לצאת עם חברים שעדיין פנויים
ולא נמצאים עם בת-זוג.

בסופו של דבר את נשמעת בחורה מקסימה, תוציאי לך מהראש שאת מתוסבכת.
פשוט תהיי אמתית, והכי חשוב..שתקומי כל בוקר עם חיוך.

מוזמנת להאזין לשיר שלי שהוקלט לפני 8 חודשים ונכתב על האקסית.
http://www.youtube.com/watch?v=7JTuLYlwEGo

mishi777

New member
תודה רבה :)

אתה ממש עודד לי...בגלל זה אמרתי שהמחשבה לא הגיונית...אבל קשה לי להתנער ממנה...במיוחד עכשיו שהייתי עם מישהו חודש ונפרדנו...

Mr Sinister969

New member
קחי את זה בקלות....

את יודעת... אומרים שמשוגע לא יכול להעיד על עצמו שהוא משוגע כי מבחינתו הוא "נורמלי" ....
אני לא חושב שאת כזו מתוסבכת... אם את חושבת שלהשתדל לרצות אנשים זה מתוסבך....אז אני בטוח שלא....
החשש מאי מציאת בן זוג גם הוא אנושי.... את בסדר... בלי לחץ.....

שלום

כל אדם יכול למצוא אהבות. התערי בחברת אנשים שמעניינים אותך במסגרות שמעניינות אותך, וכך תמצאי אהבות חדשות וקשרים חדשים עד שתמצאי את המתאים לך. פתחי מערכות יחסים מתוך רגשות והשקיעי בהן במלים טובות וכנות ובמעשים טובים וכנים.

mishi777

New member
אני עדיין מרגישה

קצת שאני לא מסוגלת לאהוב שוב....אחרי פרידה קשה שהייתה לי באוקטובר

Megie

New member
היי לך

אני מבינה אותך, וזה ברור שהמחשבות האלו חולפות אצלך.. צריך הרי בסופו של דבר להכניס פלפל לחיים-ומה יותר טוב מלהלחיץ את עצמך עם שטויות?!

קודם כל, תתחילי לעשות את מה שאת אוהבת, בלי לרצות אחרים ובלי לעשות את מה שהם אוהבים..זה יהיה צעד ראשון לאהוב ת עצמך, תתחילי לחיות בשביל עצמך וללכת לפי מה שאת מרגישה, העצה הכי טובה שלי עבורך תיהיה-תתחילי לאהוב את עצמך.. אם את לא אוהבת-איך את יכולה לצפות ממישהו אחר לאהוב?! יכול להיות שהרצון הזה לרצות אחרים, גורם לך להיות בררנית יתר על המידה ("מה אני אלך עם זה-ומה אימא תחשוב..?!" וכו'..)יכול להיות שבאותה מידה כשאת רוצה מישהו, את מפחיתה מערכך ומרצה אותו..אני מעלה המון השערות, אבל הכי טוב-תשבי עם עצמך ותנסי להבין איך את פועלת ותחפשי דרכים אחרות להתנהל..בלי לחץ, יש ללחץ נטייה לעוור אותנו, ככה שגם אם יש לנו את עזריאלי מול העיניים-ניהיה מסוגלים לשאול מישהו איפה נמצא הקניון

תבני לעצמך את הדרך הנכונה, תלמדי מטעויות העבר, תאמיני בעצמך ותואהבי את עצמך..כל השאר יבוא עם הזמן

mishi777

New member
תודה רבה :)

את בהחלט צודקת...הקטע הוא שאני בעצמי לא בטוחה מה אני רוצה

ברגע שאני יודעת אני שועטת על זה כמו פנתרה :)

daoli

New member
נראה לי שיש לך יותר מדי זמן פנוי למחשבות.....

אולי תמצאי לעצמך איזה תחביב שקשור בספורט או באומנות,
זה יפנה למוח שלך קצת זמן חופשי לנוח!

בקיצור את נותנת לקול השלילי, הפאסימי והמדכא במה במחשבות שלך, תנסי להחליף את הקול
הזה בקול אופטימי, חיובי, מאמין, מלא בתקוות שהכל יהייה בסדר.
זה יכול להישמע כך:

אני צעירה, אין שום פחד בלהיות לבד וזה יכול להיות אפילו נחמד, קיים בעולם הבחור שיאהב אותי וירצה לבנות איתי את עתידו,
יש לי את כל הזמן שבעולם, אין שום צורך להתפשר ואפשר בכייף להיות בררנית כי מגיע לי הטוב ביותר, הלב שלי מלא בשמחה,
אני מרגישה נפלא ובקרוב מאוד אמצא את האהבה שלה אני מחכה.ועד שזה יקרה אני לא צריכה לרצות אחרים אלא לרצות את עצמי,
ולעשות דברים שאני שלמה איתם ולהקיף את עצמי בחברים שכייף לי איתם, כאלה שמאמינים בי, ביכולות שלי ואוהבים אותי.

בהצלחה

למעלה