מחשבה פזיזה?

מחשבה פזיזה?

משום מה החלטתי לעזוב את הפורום הזה עם הרגשה שאני לא רצוי פה. כי מהתחלה קטלו אותי וניסו לפגוע בי. ולא רק אז אלא גם היום. אני יודע שיש לי בעיות של שינוע, כל מיני בקשות של עזרה, שאני אומר לפעמים דברים חסרי טעם (וריח?) ועוד. עקב כך החלטתי לעזוב את הפורום המקסים הזה שקיבלתי עליו ידיעה שהוא עוזר לאחרים. רק שלא ידעתי שפה לא רק עוזרים אחד לשני אלא גם קוטלים את אחד את השני. סורי אני לא חושב שאיי פעם יהיה לי טוב כמו שחשבתי עליכם בפעם הראשונה. אני מבקש 2 דברים (1) אל תכעסו עליי. (2) אתם לא חייבים להגיב. אז ביי לכם !!!

שוקולתה

New member
אני לא היתכונתי לפגןע בך רק חמוד להסביר לך

איך זה עובד כאן הפורום .אתה יכול להיעזר במה שאתה זקוק . או שליפעמים תנסה לבקש שינוע עם מיסתדר למישהו במידה והוא באיזור . כי עם לא תיהיה כאן אני ירגיש יסורי מצפון .ואני לא היתכונתי לשום דבר רע. כולם כאן הסבירולך איך זה עובד כאן . אבל יש עוד אנשים כאן ולא צריך להיפגע או לריב . לי ניראה שיש אצלך משהו שאתה לא עושה את זה מתוך כוונה רעה .אני מכירה משהו ????????? לאט לאט תילמד ואתה לא מפריע רק רצו להסביר לך סליחה סליחה סליחה

../images/Emo24.gif

קצת סבלנות. לפעמים לוקח זמן להכיר את הנפשות הפועלות. תלמד להכיר את הפורום ואת אנשיו, עם הזמן אני מאמינה שתצליח להשתלב. שבת שלום

למעלה