מחשבה עמוקה

PigmyPuff

New member
אני דווקא מרגישה מאוד נחרצת בנושא.

כן, הייתי מקריבה את חיי למען חבריי הטובים ביותר, כלומר, אלו שאני אוהבת מכל הלב והם בשבילי מיי אוון בלאד - בשנייה. אני לא חושבת שרולינג מנסה להעביר מסר של - תמותו למען חבריכם, אלא יותר להראות את כוחה של האהבה, כפי שהיא עושה אלמוסט אברי סקנד בכל הספרים (שזה מקסים לדעתי לעשות ולהעביר לילדים בעולמנו הקודר, אפל ואכזר לעיתים). ולא נראה לי לא הגיוני שמשהו כזה יקרה לרון או להרמיוני - או אפילו להארי, ואני ממש לא חושבת שזה קיטשי- אלא נערץ, נעלה, יפה, טבעי, אנושי, והגיוני לחלוטין. ויש לי הרגשה שנוויל יעשה משהו כזה בקלות רבה. רואים במהלך כל הספרים כמה שיש לו נפש טובה ועדינה וכמה חבריו חשובים לו וגם בפרק של המאבק בהול אוף פרופסי, אנלא זוכרת בדיוק מה אבל משהו שם הרגיש מאוד ברור שנוויל יעשה משהו כזה בשביל חבריו אין אה הארט ביט.

crysania

New member
כן, אבל כוח האהבה הדגול קצת מת

בספר ה6 עם בגידתו של סנייפ האידיוט.

חמי.. הוא גם וגם..

כי מישהו פעם אמר:"סנייפ הוא קר ואפל מבחוץ, ונשי מבפנים" אז הוא גם אידיוט כמו אישה שמנסה לחנות בחנייה, וגם בוגד, כמו.. כמו בוגד.

yakovf2

New member
הספר השישי. וכל עוד לא יוצג

לנו הוכחה אחרת בספר השביעי,אז זה נכון. וזה נכון גם לגבי דמבלדור, הוא מת עד שיוכח אחרת. סיימתי את טענותי כבוד השופט !

מה יא

New member
אמ (יש לי כותרות כאלה מקוריות)../images/Emo96.gif

אני מאמינה שבשביל מישהו ממש ממש חשוב לי כן הייתי מקריבה את עצמי. זה בטח לא היה עובד לי והוא היה מת בכל מקרה, אבל שיהיה
אבל כנראה שג'יימס סיריוס ורמוס לא היו חשובים לפיטר עד כדי להקריב את עצמו.

לא בהכרח.

יצר החיים הרבה יותר חזק מחברים ופיטר התגלה כפחדן די גדול [וזו בערך הסיבה העיקרים שהוא בכלל היה חבר של השלושה. אם לא, סביר להניח שהם היו יורדים עליו בטירוף 24 שעות ביממה. ובנוסף להכל, לא היתה להם ברירה אלא לקבל אותו, כי הוא היה אתם בחדר ולגור בחדר ששלושה רבעים ממנו נגדך זה לא האושר הגדול ביותר בעולם]. סוף קשקשת.

למעלה