מחשבה בקול רם

kirk hammet

New member
מחשבה בקול רם

ככה הם אומרים בכל הסרטים , לא ? טוב , זה לא נושא ההודעה אתמול , אני ככה יושב ומקשיב (טוב , שומע) את ההגדה שנקראת באותו סדר פסח ידוע לשמצה , ופתאום , אני שם לב לקטע מסוים בטקסט , וזה קופץ לי לראש ! זה רק אני , או שאלוהים הוא הנרקיסיסט הכי גדול אי-פעם ?!? תחשבו על זה - בהגדה עצמה כתוב שה` הוציא את עם ישראל ממצרים , לא באמצעות מלאכים ולא באמצעות שרפים ולא באמצעות שליחים , אלא בעצמו .... אתם יודעים כמה פעמים משה מוזכר בהגדה ??!! (רמז: מספר מאוד מאוד עגול!) פשוט נרקיסיסט ! הכל הוא ! אגואיסט שחצן ! נראה לי שהוא מעניש אותי עכשיו על כל הדברים שאני אומר , אני משתעל כמו חמור ודוקר לי בחזה .... רואים מה זה נרקיסיסט ???

Levinzone

New member
חחחחחחחחחח

גרמת לי לצחוק:))))) וגם לשים לב למשהו שעד עכשיו לא שמתי לב אליו, ונראה לי שאתה צודק.. הוא באמת נרקיסיסט. אולי נזמין אותו לפורום נרקיסיסטים שלנו? מיכל, לטיפולך. אה כן, תהיה בריא (ראה הודעה למעלה\למטה) -יעל-

סופרמן18

New member
אתה לא הייית נרקסיסט

אם כל יום בכמה אלפי שנים האחרונות מליוני בני אדם היו אומרים לך כמה אתה נהדר וחזק ומושלם וכל יכול וכו` אני חושב שכל אחד גם אם הוא אלוהים:) היה הופך לנרקיסיסט. ערן פינת הציטוט: לפיכך אנחנו חייבים להודות להלל לשבח לפאר לרומם להדר לברך לעלה ולקלס למי שעשה לאבותינו ולנו את כל הנסים האלה(איך אפשר להישאר אדיש לזה?)

למעלה