מחר1!!!

AeroTom

New member
עוד יום אחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif (../images/Emo35.gif)

בינג

New member
אוקי היום השיחות נעשות

היום אחה"צ אני מתקשר לאוזן השלישית ולטאוור ובודק אם זה מגיע לשם מחר... אם הם לא יודעים הם החנויות הכי מפגרות שיש...איזה חנות לא יכולה לברר איזה סחורה היא אמורה לקבל מחר?!?!?!?! אפילו אנחנו יודעים יותר טוב מהם! דרך אגב - קניתי מקלדת חדשה
- לא עוד שגיאות כתיב!

aerophoebe

New member
בוקר טוב!../images/Emo9.gif

אני יתקשרתי היום לחנות כלי זמר בחור שאני גרה בו (חדרה) ו...האישה הנחמדה אמרה שהיא לא יודעת אם הדיסק מגיע ושאני יכולה לנסות להתקשר שוב אחר הצהריים ואז אולי היא תדע..אז ב- מועדות המעריצים הרישמי הם מפרסמים שב-30 לחודש הוא יגיע לכל!!!! החנויות בעולם!!!!!!

AeroDar

New member
עוד יום!!

אתם מאמינים שאחרי כל הספירה לאחור הוא מגיע עוד יום... מחר!!! סופסוף!!!

aerophoebe

New member
../images/Emo35.gifכן...

רק נקווה שזה היה באמת מחר ולא מחרתיים אחרי שבאמריקה זה יוצאה!! אבל אנשים תגידו אתם עדיין לא הורדתם את השירים מ-kaza (לפני שאתם באמת קונים במקורי..)

AeRo NaLa

New member
יכול להיות שזה לא יהיה מחר...

דיברתי עם חנות בפ"ת והמוכר אמר לי שיש מצב גדול שיהיה מחר אם לא- יום שלישי ואני לא מבריזה בכדי לקנות אותו - אני פשוט לא לומדת.

aerophoebe

New member
אני כן!

יש לי השלמות במתמטיקה ב-11.30 אז לפני זה אני יקפוץ לבדוק . רק חבל שאין לי כסף!!

AeroTom

New member
בגלל זה בימים האחרונים-

הוספתי לספירה את סימן השאלה (הגדול)... כי החנויות לא יודעות אם יהיה להם אותו על המדפים ביום שני.יכול להיות אבל שיהיה אותו בחלק בשני בערב לפי דעתי. אני מקווה שאני יוכל לכתוב פה מתי שיהיה לי את בובו בידיים כי המחשב שלי שוב גוסס והוא עלול לקרוס בכל רגע נתון. אני חייב מחשב חדש...
מקסימום נוסיף עוד יום בונוס לספירה לאחור...

aerophoebe

New member
לא נוראה!!

המחשב שלי מזמן כרס ואני חסרת מחשב אז לפחות לכה יהיה חדש ולי לא , רואה יש אנשים שיותר מסכנים!! תתעודד!

aerophoebe

New member
סליחה על שגיאות הכתיב!

ו..טוב אני לא יודעת מה מצבך הכלכלי אני רק יודעת ששלי גרוע! בכל מקרה תתעודד!

בינג

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעע

התקשרתי ל-2 חנויות, והנה התגובות: 1. טאוור רקורדס בקניון רוטשילד: אני:"שלום, אתה יודע אם אתם מקבלים מחר את הדיסק החדש של אירוסמית' הונקין או בובו?" המוכר:"אני לא יודע, יכול להיות שנקבל מאוחר יותר, זה עוד לא בטוח. תתקשר מחר ותברר" 2.האוזן השלישית בשנקין 21: אני:(אותו הדבר כמו בקודם) המוכר:"לא יודע\ יכול להיות שכן אבל אולי לא. יכול להיות שנבל בצהריים תתקשר מחר". אני:"טוב ביי" המוכר:"בילחדגכידגןויא" אני:"מה?" המוכר:"כלום ביי..." בקיצור, שום דבר עוד לא סגור For crying out loud !!!! אני לא יכול לחכות עוד יום! מחר אם מישהו יודע איפה יש וקנה שיכתוב כאן בבקשהההההה :(

Sky Player

New member
לי כבר יש אותו

סך הכול לא אלבום לא רע אבל ציפיתי להרבה יותר. מחר אני יכתוב ביקורת

AeroTom

New member
להרבה יכול להיות אותו צרוב...

אגב לפי ידיעות שהגיעו אל עידן ומאיה ברחובות אמרו להם שיהיה את בובו מחר. אני בכל מקרה הולך מחר לברר גם המון מהעבודה כדי למצוא מקום שיהיה אותו מחר גם בתקווה... יש לנו כמה מוקדים ואנחנו נהיה בקשר אם יהיו התפתחויות דרמטיות.אפשר להתקשר גם כמובן כדי להתעדכן אם יש משהו קרוב אליכם.

Aero7STyle

New member
אוקיי!!lol

הם אמרו שאכן הוא יגיע מחר, לא יודעים מתי בדיוק ,אבל אכן הוא יגיע! נעביר את הידיעה ברגע שמישהו יקנה אותו!! lol ;)

AeRo NaLa

New member
בפ"ת בנתיים אין

יש מצב שיהיה אותו בערב בסנטר - בדיסק סנטר.... למה לא מזמינים אותו יום לפני ? זה לא פייר!

למעלה