מחר... ייייוווווווווו זה מחרררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהיה כבר מחר!!!
ר רינה ד New member 23/8/06 #4 רויטל נו באמת...את לא יודעת מה קורה מחר? מחר החצי גמר של כוכב נולד... סתאאם נו מחר אנחנו נראה את יודה! איזה אוששששר!!!!
רויטל נו באמת...את לא יודעת מה קורה מחר? מחר החצי גמר של כוכב נולד... סתאאם נו מחר אנחנו נראה את יודה! איזה אוששששר!!!!
ר רינה ד New member 23/8/06 #6 את חושבת שאיכפת לי מכ"נ? העיקר נהיה בהופעה של יודה!!!!!!! (ואני לא מפספסת כלום כי הרי ג'קו לא מופיע מחר...)
את חושבת שאיכפת לי מכ"נ? העיקר נהיה בהופעה של יודה!!!!!!! (ואני לא מפספסת כלום כי הרי ג'קו לא מופיע מחר...)
ר רומיאו האחת New member 24/8/06 #10 רויטל, רינה לא צריכה להיות דלוקה עליו...היא החברה שלו את לא שמה לב לזה שהיא בנתניה הרבה? באה לג'קו
מ מתה על פוליקר New member 24/8/06 #11 באמת ליז??? בגלל זה אמרת שהוא גם מהחברה ושאתם ניפגשים עם זהבית......... אז אם הוא לא מופיע היום בכוכב נולד אז הוא בא איתכם לזאפה??????
באמת ליז??? בגלל זה אמרת שהוא גם מהחברה ושאתם ניפגשים עם זהבית......... אז אם הוא לא מופיע היום בכוכב נולד אז הוא בא איתכם לזאפה??????
ר רינה ד New member 24/8/06 #12 לא לא לא!!! הוא לא יבוא היום לזאפה אמנם הוא לא שר הערב אבל הוא צריך להיות בצילומים.