מחר!

chen010189

New member
מחר!

מחר אני הולכת לבית ספר, אחרי שהיה לי שקט ממנו 3 ימים, איזה באסה. יאללה, הביעו צער בתגובות.. מחר! טקס נבחרי ערוץ הילדים! כן, הוא ישודר ב2.2 אבל הוא בעצם מצולם מחר.. אז כרטיסים אין, אבל סיכוי טוב יש! ומכיון שהשחקנים והצוות קוראים פה, אנחנו לא מאחלים בהצלחה לקירות, אז היה חשוב לי השרשור הזה. ואם כבר אנחנו מחזיקים אצבעות ל-
, אל תשכחו שגם שיר הפתיחה מתמודד בטקס פרסי העמ"י שזה כבוד אמיתי אם הוא נכנס לשם
(טקס פרסי העמ"י - ערוץ 24, 1.2 טקס נבחרי ערוץ הילדים - ערוץ הילדים, 2.2) ואתם כבר יודעים מה יש מחר. שקרן ואוראל יזכירו לכם

בכריתוש

New member
../images/Emo207.gif-אתם יודעים אולי..

אם ייצא אלבום מדבקות של השמיניה? זה יהיה מזה מגניב..

DoRiNuS sMiNiA

New member
ממש מגניב...

**צינות בדחיפות** אלבום מדבקות...הממ התמסחרות?! (אם נהפוך את האותיות נקבל המסרחות,לא יודעת מה הפירושD-:) בקיצור התמסחרות זה דבר גרוע וזה עובר כבר את הגבול ומקלקל את הסדרה ואת האיכותיות שלה

chen010189

New member
אפשר בבקשה להפסיק לנצל"ש סתם?

נצל"ש לא נועד כדי שתנצלו כל שרשור שנתפס לכם בעיניים, את רואה שזה קשור לסדרה וזה חשוב, אז בשביל מה לנצל"ש? תחפשי שרשור שנפתח עם משפט וחצי, או שאלה שנענתה ואת יודעת שהיא לא תצבור יותר תגובות. או הודעה שנפתחה בלי קשר לנושא הפורום, או
אם יש.

shminia net

New member
פרטים בלעדיים

כרעג הולך להיות....פרטים פה. כרגע לא אוכל לאשר רשמיות,כי זה לא תפקידי, אבל יש תכנונים מאוד מתקדמים.

*מחזיקה אצבעות*

אני ממש מקווה שהשמינייה תזכה ואני גם חושבת שיש לה סיכויים מעולים גם הצבעתי מלא פעמים!!

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif בהצלחה ../images/Emo70.gif

הלוואי שנזכה, טוב יש לנו סיכוי ממש טוב! הצבעתי! תגידו אפשר עדיין להצביע?

../images/Emo214.gifאני הצבעתי מליון פעם אולי..

רק לטקס עמ"י לא כי אני לא מצליחה אבל לניבחרי הילדים הצבעתי כל יום
בהצלחה

למעלה