מחר

leyariv

New member
מחר

אצבעות רועדות על המקשים כותב לך SMS . אני ליד הדירה שלך מחר , רק להחליף כמה מילים רוצה להפגש ? מגיע נעמד לידך, מחליפים מילים קטנות – זה שום דבר. אנחנו מתקרבים והמסלול נקבע, מקובע, הכרחי. הקרבה חודרת דרך המילים. משתתקים. עומדים קרובים , בלי תנועה בלי מילים, מתבוננים מריחים, חשים. היתה זו חצי תנועה שלך, ואולי שלי ? בלתי נמנע, נשיקה. הגוף שלך מתרסק לתוך שלי, השדיים שלך, השיער שלך הפה המתוק שלך, הלשון החמה, הרטובה את שוב נוהמת זה אבוד. מושך אותך אלייך לדירה. מתפשטים בשניות, סערה משכיב אותך על המיטה חודר אלייך באחת טובע בכוס הלוהט שלך ברכות בחום ברטיבות הכל נעלם, רק התנועות שלי בך בתנועות שלך מתחתי והקולות. את עולה יושבת עלי כמו שאת אוהבת, כמו שרצית. מאיטה, מחליקה עלי עולה ויורדת עלי בקצב שלך. תופס לך את התחת, מאיץ אותך לאט. רואה אותך מתקרבת. והנה זה בא. פנייך מתעוותים, נעצרת הנשימה, מתפוצצת עלי בצעקה. גומר בעוצמה ממלא אותך. נשכבת עלי, מרגיעה את הנשימה אלוהים כמה חיכיתי כמה זמן...

היה שווה להמתין,הא?

יש משהו...במילים הקטנות האילו, במשפטים הקצרים,שלוקחים נשימה עמוקה תוך כדי קריאה אבל עוד שנייה נחנקים. ההמתנה הציפייה הידיעה שבסוף זה יייקרה. כתיבה יפייפיה.באמת.

למעלה