|שלשום| סוף הסיכום.
באיזשהו שלב הסתובבתי קצת בחנויות פאקצות עם נועהקוביט, יאנה ורוני. ורציתי לצלם את האולסטאר בחנות אחת, אבל נועהקוביט אמרה לי שזה סחורה ואסור
סוף המפגש: אני ולילך החלטנו לחזור ברכבת של שש וחצי. אז ירדנו מהגג בסביבות שש ועשרים. לי כבר היה כרטיס, ולילך הלכה למכונה לקנות. בינתיים שירה הגיעה, וחיבקתי אותה. המכונה
מאוד רצתה שאני ולילך ניסע לכפר חב"ד, אז היא הוציאה ללילך שני כרטיסים לשם.
התחלנו להסתבך שם, רצנו כמו מטורפות ממקום למקום, ו-איך לא- פספסנו את הרכבת. אז היינו צריכות לחכות שעה. מעיק למדי. ואז, הרכבת של שבע וחצי איחרה בעשרים דקות. ואפילו לא היו לה שתי קומות
מרפייייי
אז יצאנו מהעזריאלי בסביבות עשרה לשמונה. בלע. בדרך דיברנו על איך היה, וגיליתי שנוף כתבה ספר
וקראתי את הסיכומפגש של המפגש הקודם, שהיה ללילך במחברת. ובסוף, הרבה יותר מידי מאוחר, הגעתי הביתה
דברים שקרו, לא ידוע בדיוק מתי: - טלי באה אליי פתאום והתחככה לי בכתף. ספוקי
- סגדתי לורד, כי היא לא אנושית. והבאתי לה כובע יומולדת של פו הדב. וגם היו לה מחושים עם שבשבות, ואימצתי אותם קצת. - חשבתי שנאבדו לי מלא עטים, אבל בסוף נאבד רק אחד. סגול. - ראיתי את תמי ואביטל – התאומה שלה, ואני כזה "היי, אתן קשורות איכשהו?"
- ראיתי את איילת!!!1111
- טלי עבדה על איילת שהיא נאגה, ואיילת האמינה. ואז באתי והרסתי. בטעות
- נעמה נתלתה עליי במשך כמה דקות, כי היא רצתה לראות את התמונות במצלמה. זה היה מטריד
- היו בנות ששאלתי אותן 4 פעמים מי הן. מביך. - קיבלתי מבנות שהלכו לג'ויסטיק כזה דבר מסתובב לשים על עיפרון. וכדור קוצים כחול. - היה לי יויו וכולן שיחקו בו. - נפרדתי מענבר 4 פעמים. ספרתי. - הצ'ופר ממיכל הוא גם ממני!!111
והרעיון היה שלי. מן הסתם אחר כך אני אזכר בעוד 104830284 דברים. אז אני אכתוב. עד כאן לבינתיים