אוקיי
T TEENAGER1 New member 22/7/05 #70 |שלשום| יאנה והעמוד. אוקיי, הכל התחיל כשמור הוציאה חבל קפיצה. ואז קשרתי את יאנה בחבל והוצאתי אותה לטיול. באיזשהו שלב פשוט קשרתי אותה לעמוד
|שלשום| יאנה והעמוד. אוקיי, הכל התחיל כשמור הוציאה חבל קפיצה. ואז קשרתי את יאנה בחבל והוצאתי אותה לטיול. באיזשהו שלב פשוט קשרתי אותה לעמוד
T TEENAGER1 New member 22/7/05 #71 |שלשום| הצעתי את יאנה למכירה. היו הרבה קופצים בסוף יולי קנתה אותה. ויאנה נראתה מאוד אומללה להיות של יולי.
|שלשום| הצעתי את יאנה למכירה. היו הרבה קופצים בסוף יולי קנתה אותה. ויאנה נראתה מאוד אומללה להיות של יולי.
T TEENAGER1 New member 22/7/05 #72 |שלשום| אבל ליולי זה לא היה אכפת. והיא גררה אותה משם אחרי זה גם מכרתי את נעמה. ספיר שמה לה מאתיים שקל בחולצה. ואזזזזזז שטר אחד של מאה שקל עף ואני רדפתי אחריו ותפסתי אותו. והחזרתי אותו לספיר
|שלשום| אבל ליולי זה לא היה אכפת. והיא גררה אותה משם אחרי זה גם מכרתי את נעמה. ספיר שמה לה מאתיים שקל בחולצה. ואזזזזזז שטר אחד של מאה שקל עף ואני רדפתי אחריו ותפסתי אותו. והחזרתי אותו לספיר
T TEENAGER1 New member 22/7/05 #76 |שלשום| ואז נעמה השפירית הקימה איזו אגודה שקשורה לורד אנערף, לא הקשבתי בדיוק. והיא הציעה למכירה סוכריה.
|שלשום| ואז נעמה השפירית הקימה איזו אגודה שקשורה לורד אנערף, לא הקשבתי בדיוק. והיא הציעה למכירה סוכריה.
M Miss Naama New member 22/7/05 #73 ../images/Emo48.gif אני פה! DDDDD: הבוהן השחומה עם הציפורן הנורמאלית שתופסת את הארי ולא עוזבת ;[ בלע. בסוף קראתי רק חצי עמוד D: אני סוגדת לתמונה הזו DDDD:
../images/Emo48.gif אני פה! DDDDD: הבוהן השחומה עם הציפורן הנורמאלית שתופסת את הארי ולא עוזבת ;[ בלע. בסוף קראתי רק חצי עמוד D: אני סוגדת לתמונה הזו DDDD: