מחר !

מחר !

אךךךךך כמה שאני עובד קשה ... מחר יום הדין ! יום הבגרות בציור ! ציירתי 8 דיוקנאות שלי ! אני עייף לגמרי לגמרי לגמרי. יצא בן זונה יפה. 8 בדים .. כל אחד בגודל 90X60 ... אותם החלטתי להציג במקלט ..שזה מקום אינטימי ... בלה בלה בלה .. זה מתאים לבגרות שלי ... הם יהיו על רקע של בד שחור ... ומולם יהיה ראי ענקקק... עכשיו נשאר לי רק להכין את הדף עמדה שלי. אחרי שהכל מוכן ... הבוחן מגיע לתערוכה המדהימה שלי, ואני צריך להסביר לו את המשמעות ובלה בלה בלה .. והוא אמור לקטול אותי הכי חזק שהוא יכול .. כדי שהוא יראה אני מסוגל להתמודד עם זה :) אמאלה ! וכל זה מול המורים ... ועוד הרבה ילדים שיכולים להכנס חופשי ... וגם המורה שלי מצלמת את זה בוידאו ! אני לחוץץץץץץץ ! תאחלו לי בהצלחה ותגידו לי שאתם אוהבים אותי, קדימה.

*superstar*

New member
we love u גלעד...

מזה פה?! פגישת א``א?! סתאאאאאם!!! בהצלחה! ואך תשכח להודיע לנו כמה קיבלת! עדי:)

לפני רבע שעה חזרתי ...

היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצצצצצצווווייייייייןןןןןןןןןןןןןןןן. לכל אחד הוא כזה חיפש שאלה מכשילה כזאת שהוא לא ידע לענות עליה :) ידידה שלי .. בחלק מההסבר שלה, היא אמרה ``אני משתמשת באמנות מושגית`` אז הבוחן שאל אותה ``אמנות מושגית ? איך אומרים את זה באנגלית ?`` :))) איזה שאלה מעצבנת .. שהוא הגיע לתערוכה שלי ... הוא קודם מסתכל על התיק עבודות (עבודות שעשיתי במשך השנים ...) ורק אז הוא מגיע לתערוכה עצמה ... בתיק עבודות .. איך שהוא מסתכל על זה, המורה שלי אומרת לו ``היו לו הרבה עבודות ... אבל הוא זרק הרבה ....`` זה קרע אותי :) ואז הוא הגיע לתערוכה ! מממ .. התחלתי לזיין לו את השכל לגמרי ... בקטע של פילוסופיה ... ואז הוא אמר לי בפירוש ``זה רעיון ממש יפה, אני אוהב את זה`` ואז הוא חשב על שאלה .... :) לקח לו דיי זמן ... אז הוא שאל אותי ``למה הציור הזה כחול והציור ההוא אדום ?`` איזה שאלה מטומטמת ... בתאחלס זה בשביל היופי ... אבל הייתי חייב להכניס לזה משמעות .. אז אמרתי לו ``כי אני רוצה להראות שאני נחשף בכמה מצבים ולאו דווקא במצב אחד`` ... יצאתי מזה יחסית יפה .. ואז הוא שאל אותי מאיזה אמנים אני מושפע ... אמרתי לו אדוארד מונק וג`יימס אנסור .. ואז הוא אמר לי ``יש עוד שם שעולה לך בראש ?`` אמרתי שלא ... ואז הוא אמר לי ``מה עם ואן גוך ?`` ועניתי לו כזה ``אההה וואלה .. הנה .. עם המשיכות מכחול ..`` חברים שלי נקרעו לגמרי :) העיקר שהוא אהב את זה ממש ... חבר שלי עשה תערוכה בת זונה ! הוא לקח כל מיני ציטוטים משירים .. וצייר אותם .. זה יצא עננננננננקקקקקקקק

כמה דברים ...

דבר ראשון, כולכם תוכלו לראות את התערוכה ב5 ל6 .. בבית יד לבנים בראשון לציון, בביקורו של ראש העיר :) דבר שני, ילדה אחת מהכיתה שלי צילמה את כל התערוכות .. אז אם היא תביא לי את התמונות שלי אני אסרוק אותם ואראה לכם.

למעלה