מחר... מחר הבחינות לוי'צו!!! אהה!! וחג שמח!
מ מיצי בורוד זוהר New member 8/4/03 #3 זהו! אני עוזבת אותכם..בה ביי! ו...בערב התשובות נקווה רק לטובה!
H HoNeY14 New member 9/4/03 #7 אני מחר נרשמת../images/Emo157.gif קיבלנו תעודות ביום שני והממוצע שלי הוא:93 יש לי שאלה או יותר נכון התלבטות ואני צריכה עזרה : אני רוצה ללמוד במקצועות בחירה צרפתית וערבית. הבעיה היא שאם אני הולכת למגמה מדעית אז אני צריכה לבחור מקצוע בחירה אחד אז...מה לבחור
אני מחר נרשמת../images/Emo157.gif קיבלנו תעודות ביום שני והממוצע שלי הוא:93 יש לי שאלה או יותר נכון התלבטות ואני צריכה עזרה : אני רוצה ללמוד במקצועות בחירה צרפתית וערבית. הבעיה היא שאם אני הולכת למגמה מדעית אז אני צריכה לבחור מקצוע בחירה אחד אז...מה לבחור
H HoNeY14 New member 9/4/03 #11 ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif לא יודעת למה עגלתי כלפי מטה אבל הממוצע שלי הוא 93.7{תמיד אוסי חייבת לעבור אותי } אין לי כוח לקום מחר{או יותר נכון היום } מוקדם{אם באים מאוחר יש תור ארוךךךךךך אז תבואי מוקדם }
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif לא יודעת למה עגלתי כלפי מטה אבל הממוצע שלי הוא 93.7{תמיד אוסי חייבת לעבור אותי } אין לי כוח לקום מחר{או יותר נכון היום } מוקדם{אם באים מאוחר יש תור ארוךךךךךך אז תבואי מוקדם }
S Snow Yte New member 9/4/03 #13 אני מקווה שיום חמישי לא יהיה הרבה תור... כי אני צריכה להיות ב-12 בתל אביב... יש לנו (כמה אנשים מהבצפר שלי) פגישה בשגרירות בגרמניה... אנחנו צריכים לדבר איתם בגרמנית, ושניים מתוכנו כנראה יקבלו מילגה לגרמניה... אז אני מקווה שילך טוב...
אני מקווה שיום חמישי לא יהיה הרבה תור... כי אני צריכה להיות ב-12 בתל אביב... יש לנו (כמה אנשים מהבצפר שלי) פגישה בשגרירות בגרמניה... אנחנו צריכים לדבר איתם בגרמנית, ושניים מתוכנו כנראה יקבלו מילגה לגרמניה... אז אני מקווה שילך טוב...
H HoNeY14 New member 9/4/03 #14 *מקנאה* גמני רוצה גרמניה תבואי ראשונה לשם ותהיי בין הראשונים ואז גם תלכי מהר משם{לא כמו בראיונות למגמת מדעים }
*מקנאה* גמני רוצה גרמניה תבואי ראשונה לשם ותהיי בין הראשונים ואז גם תלכי מהר משם{לא כמו בראיונות למגמת מדעים }
S Snow Yte New member 9/4/03 #16 במדעים באמת היה תור ענק... ובגלל שכשהייתי בביוטכנולוגיה לא היה בכלל תור... אז חשבתי שגם במדעים לא יהיה... איך היה בהרשמה יש שם ראיון אישי או משהו
במדעים באמת היה תור ענק... ובגלל שכשהייתי בביוטכנולוגיה לא היה בכלל תור... אז חשבתי שגם במדעים לא יהיה... איך היה בהרשמה יש שם ראיון אישי או משהו
H HoNeY14 New member 9/4/03 #17 היה בסדר...../images/Emo94.gif הגעתי בהתחלה ולא היה תור ארוך מידי{תבואי מוקדם} דיברתי איזה שתי שניות עם הרכזת שכבה{חביבה } והלכתי להביא את הטפסים כדי שישימו אותם בתיקיה והלכתי הביתה
היה בסדר...../images/Emo94.gif הגעתי בהתחלה ולא היה תור ארוך מידי{תבואי מוקדם} דיברתי איזה שתי שניות עם הרכזת שכבה{חביבה } והלכתי להביא את הטפסים כדי שישימו אותם בתיקיה והלכתי הביתה
A asafsi4U New member 9/4/03 #9 וואי אני מצטער...../images/Emo4.gif אני מקווה שהסמיילי הזה----> יעזור לך איכשהו להתגבר. ואם לא אז הנה החיבוק שביקשת----> . אסף
וואי אני מצטער...../images/Emo4.gif אני מקווה שהסמיילי הזה----> יעזור לך איכשהו להתגבר. ואם לא אז הנה החיבוק שביקשת----> . אסף
א אלנלה New member 12/4/03 #20 מזל טוב!! ושולחת חיבוק!../images/Emo13.gif מה איתי?! אוף! אני רציתי גם ללכת לעיצוב אופנה! חניף.. חניף..
מזל טוב!! ושולחת חיבוק!../images/Emo13.gif מה איתי?! אוף! אני רציתי גם ללכת לעיצוב אופנה! חניף.. חניף..
מ מיצי בורוד זוהר New member 10/4/03 #18 רותם! תחזירי לי את ה-5 שקל יא גנבתתת!!! עם ב-27 ב8:05 את לא בכיתה שלי אני בורגז איתך...ואני הגיסה שלך לא חברה שלך אישתך !
רותם! תחזירי לי את ה-5 שקל יא גנבתתת!!! עם ב-27 ב8:05 את לא בכיתה שלי אני בורגז איתך...ואני הגיסה שלך לא חברה שלך אישתך !