מחר.....

אוסנת123

New member
מחר.....

אנחנו נוסעים לאמירים (בשעה טובה - וכן!!! החופש אושר בעבודה ולא ביקשו שאני אזיז/אבטל/אשנה... ולא היו יותר מדי פרצופים) יש לכן טיפים מה לעשות באזור? (לאחת שלא ממש מכירה..) אנחנו מתכוונים לנוח אבל גם לאכול טוב ואולי גם טיפטיפה לטייל.

אנחנו היינו שם בירח דבש שלנו

לא לפספס..... את המסעדה "הסעודה האחרונה" חוויה מדהימה.... להזמין מקום לא לשכוח....... טיילנו באיזור צפת כרמיאל .... חובה: אתר הנקרות בראש הנקרה..... לא לפספס.....

אוסנת123

New member
קראתי על

הסעודה האחרונה. נראה מקום מקסים. אוכל שווה? ואיך המחירים שם?

אוכל מוזר ביותר.. אבל טעים..

זה בערך 200 ש"ח לאדם..... התפריט קבוע אין אפשרות בחירה.... המקום מדהים.... שווה שווה שווה.... לא לפספס... תאמיני לי אנחנו ישבנו שם קרוב ל-4 שעות.. נהננו מכל רגע.....

מיכלכהן

New member
משלמים בעיקר בשביל החוויה..

אני נהנתי, אבל בעלי אוהב בשר, ואת זה מן הסתם..אין שם. אבל כמו שאור אומרת, אפשר לשבת שם שעות..

danonit

New member
יקר אבל שווה ../images/Emo45.gif

האוכל ממש ממש מיוחד וטעים לאללה!

יש לשג בחרמון!

שווה לקפוץ. האמת שצפויה הסופה "בועז" אני חושבת אז אתם בטח תיהיו עסוקים בלהתכרבל ביחד...

תאכלו ארוחת ערב במסעדה בהר

כנען בצפת ששמה סעודה בגן עדן בשבת תטיילו לעמוקה. יש שם מסעדה מדליקה בשם הבית בקצה הנוף..בתוך היער ואם קר מדי לשבת ביער יושבים בפנים עם חלונות שמשקיפים ליער מקסים

danonit

New member
אך "בועז"...

מעניין איך יגראו לסופה הבאה? אולי "גיא"? אבל החרמון רחוק מאמירים כמעט שעתיים אז זה לא ממש "קפיצה" אם "בועז" יאפשר, אפשר לטייל בנחל עמוד ובמפל הזה שיורד מצפת ששכחתי את שמו - מישהי זוכרת?

הבאה צריכה להיות בחורה

ב-ש´. הם עושים בהצלבה, פעם אות מההתחלה ופעם מהסוף, פעם בחור פעם בחורה. אז הסופה הבאה היא "שרית"

shelycat

New member
אז ספרי לנו איך היא תהיה

סוערת ולא צפויה? ספונטנית? האם היא תהיה חרישית ורגועה?

שמופית

New member
אז ככה.....

מאחר והזכרון די הלך לי בגלל ההריון, לדעתי סופת "שירי" בכלל תשכח לאן היא צריכה להגיע ותנחת בטורקיה
חוץ מזה, אם היא תהיה עייפה כמוני, זאת לא תהיה סופה בכלל אלא משב רוח צנוע ותו לא....

אמיקה

New member
חמדת הימים...

אני לא בטוחה אם זה עוד קיים, אבל ממש מעל שפר (מול אמירים), יש את "חמדת הימים" - יש שם בית עץ גדול, שבעליית הגג שלו מתקיימת כל כמה שעות (נדמה לי) הופעה של נגן פסנתר (בעל הבית אם אני לא טועה..). רומנטי להחריד.. עוד באיזור אמירים - אפשר לעלות לבת יער במבואות צפת, חוץ ממשעדת סטייקים מעולה, יש שם נוף עוצר נשימה וחוות סוסים ...

אתי@

New member
שפר../images/Emo31.gif אנחנו הגענו לשם בעקבות

המלצה, ומצאנו מקום מלוכלך ומכוער ולא רומנטי בכלל. אולי בערב זה אחרת, אבל ביום זה ממש סתם.

למעלה