מחר

צוות Kuss

New member
מחר

מחר הוא יום היסטורי בתולדותיה של מדינת ישראל
מחר יקרה (ככל הנראה) אירוע שקורה אחת לשני עשורים
מחר נשב מול המרקע, לבד או עם חברים או עם בני משפחה וננצור את הרגע לעד
מחר יחל לו שחר של יום חדש במדינתנו
מחר יהיה יום שאותו נזכור לנצח נצחים

בהצלחה

bigop1

New member
יש לי תחושה חיובית אנחנו בשבוע היסטורי הכל יכול לקרות

ארה"ב מעבירה את השגרירות לירושלים אולי גם נטע תביא לנו את האירוויזיון לירושלים

אגב נטע עלתה בעוד מיליון ומאתיים חמישים אלף בפחות מ 24 שע'

חצתה את ה24 M כנראה תגיע ל25 עד הגמר בערב

Shirly23

New member
יש לי תחושה טובה

בסופו של דבר קפריסין מול ישראל זה קרב בין 2 עולמות: קפריסין מייצגת את העולם הישן בו האישה הייתה הצעצוע הסקסי עם הבגד הצמוד, לה מצמידים שיר פופ זול מאוד והופעה פרובוקטיבית דהויה ומועתקת מהצמד ביונסה ושאקירה. לעומת זאת, נטע מייצגת את הלך הרוח בשנה הזו בו גם אישה שמנה יכולה לעמוד ולצעוק את המסר שלה בשביל כל נשות העולם. מעבר לכך השיר שלנו הוא מצוין, ייחודי ורענן. אז נכון שהשיר הקפריסאי במומנטום חיובי כי כולם נחשפו אליו רק לפני מס' ימים אבל אני רוצה לסמוך על עשרות המיליונים שהתמכרו לשיר שלנו מחודש פברואר ותקווה שישמרו לנו חסד נעורים ולא יפלו שדודים לשיר פופ גנרי חסר כל ייחודיות. קשה לי לראות את צוותי השיפוט מעדיפים שיר פופ טראשי וזול אל מול המסר, השיר ומה שנטע מייצגת. ראינו בשנה שעברה וגם בשנה שלפניה - שבעידן של היום מחפשים ערך מוסף ולא מספיק ריקוד חושני ובגד נוצץ ומרהיב. העולם התבגר ואני מקווה שמחר כולם יעשו את הדבר הנכון. ניצחון ישראלי ייעשה שירות אדיר לתחרות האירוויזיון שעוד רבות ידובר עליו בעוד שניצחון קפריסאי יישכח בבוקר שלמחרת...

יוווווו פגרי איזו התרגשו הותתתת

גם הופעה של סלבדורי וגם נצחון ראשון לאלבניה!
יהיה מרגש לראות את סלבדורי מעניק לעוגנט את הגביע.
ואם צרפת תנצח גם יהיה מרגש.
לא נראה לי שיש עוד אופציות להתרגשות. אה והשיר של אירלנד. הוא לא ינצח אבל יהיה מקסים. וזהו. כל השאר פח. האיר' הגרוע בכל הזמנים. אה וקפריסין. מלכה! תסיים טופ 10. וגם בנימין המתוק.
בהצלחה עוגנט אהוב
בהצלחה אמילי מקסימה ואהובה
בהצלחה סלבדורי קסם אהוב

nice to meet

New member
בנימין אולי מתוק בעינייך אבל ההופעה נראית כמו קליפ;

ההופעה שלו מאבדת את כל הקטע של הופעה. רוב האנשים צופים מהבית, מה ההבדל בין צפייה ביוטיוב לבין צפייה בהופעה החיה של שבדיה? אין שום הבדל.

Yarinv

New member
אני גם לא מתחבר לז'אנר ההופעה-כקליפ

שבדיה וצ'כיה מרגישים לי קלאוסטרופוביים.
הפסים השחורים למעלה ולמטה שתוחמים את הוידאו לפריים קולנועי, העובדה שהפריים נעול אך ורק על החלק הרלוונטי בבמה ולא יצא החוצה להראות שמדובר בהופעה על במה, ושרואים שזו במה ולא סטודיו ושרואים שיש קהל שצופה ושאנחנו בתוך אולם האירוויזיון (למעט הבלחות קלות כדי לצאת ידי חובה).
קליפ הוא קליפ, הופעה היא הופעה.

nice to meet

New member
נכון, הוא לא מביא משהו חדש בכלל

יש משהו יפה בלראות איך מתרגמים שיר מקליפ להופעה חיה. זה הקונספט, זה הקטע, ושבדיה פספסה את זה. מבחינתי ה"הופעה" הזו משעממת. צ'כיה פחות, אבל מסכים פחות או יותר.

Yarinv

New member
מרגש לטוב ולרע!

בא לי כבר לדעת את התוצאות.
בחיי שכל ההופעות הולכות להיות המשחק המקדים הארוך ביותר בהיסטוריה - יאללה נו, סיימו כבר לשיר שנוכל להתחיל עם ההצבעהההה.

ycswu

New member
חזרת שופטים - גמר

מהצוות הכי טוב שמצאתי עד עכשיו!
https://www.youtube.com/watch?v=-TqJhakWZGE

כל הלחץ והאובר זום אין שנהיה לאירוע הזה בשבילנו מזה המון שנים ישראל לא ראתה את המקום הראשון כל כך קרוב וכל ההתרגשות מציפה אותנו בטירוףףףף

אני קוראת פה המון ורואה פאניקה מטורפתתתת!
כל הכתבות שיצאו ביומיים האחרונים משתמשות יח״צ מעולה לנטע ולכל מה שהיא באה לייצג באירויזיון וזאת ההוכחה הכי טובה שמתיישבת בול עם המסר של השיר!

גם אם כן (והלוואי!) וגם אם לא, אין עלינו :)

אגב,
חברי בלוג ויוי בלוג לא שווים שאפילו נצביע בסקר שלהם, אני אשמח לראות את הפרצוף שלהם כשיגלו שהחביבה החדשה שלהם לא תנצח ויאכלו את הכובע!!

ycswu

New member
ממש לא.. האיכות פח

לא סתם יש להם רק 700 צופים!
התחלתי לראות אצל ויוי הימנית דווקא אמרה ששאלו אותה הרבה לגבי ישראל ו׳שיר התרנגולות׳ חח זה נשמע לי כמו מחמאה שמדברים עלינו..
&nbsp
אני רואה ביונייטד הרבה יותר חמודים, יותר צופים ואיכות מעולה!!

kobeonline

New member
הלוואי שנטע תנצח רק כדי

לראות את הפרצוף שלהם.
אתם יודעים מה, כל אחד אחר חוץ מקפריסין שהם שלא מפסיקים לקדם להלל ולשבח.

זה השופטים? חשבתי שזה חדר של בלוגרים ועיתונאים

אם אתה צודק אז מצבנו טוב
&nbsp

למעלה