מחר..

~*~gaL

New member
מחר..

אני לא אהיה רוב היום, או לא אהיה בכלל.. יש לי גיחה.. (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אז.. בלי בלאגנים אבל הרבה הודעות שיהיה לי על מה להגיב, כן? ;) ותגידו, אני היחידה שבשיעורים בכלל לא מקשיבה ובמקום זה כותבת את כל שמות הפרקים של עונה 8 לפני הסדר, באנגלית, במחברת? או כותבת שמות של דמויות/שחקנים/פרקים ומעצבת את זה? האאאאאא והיה עכשיו CSI! *עדיין מתרגשת* איזה יופי..

../images/Emo6.gif

אממממ..... אני לא מקשיבה בשיעורים, אבל אני לא רושמת את מה שאת רושמת, אלא ציטוטים, קארבי, קארבי, קארבי, קארבי, אה, כן, קארבי, קארבי, אממממ.. שירים מפרקים. לפעמים גם שמות של פרקים.... מה עוד? הרבה.. מחברת לשון אצלי מלאה בזה... (עדי
) אוי
שיעור ערבית...

גל תהני!

*מנסה להעביר בטלפתיה* טוב זה לא יעבוד... אצלי זה קורה בעיקר בערבית, ספרות או לשון...

אוייש!

אני וזיכרון לא הולך טוב ביחד! שכחתי להגיד לך: "תהניי!!" חיחיחי
נזכרתי בקרטר, שקיבל זרם מתחת לחגורה
אבל איך נח ווילי היה אדום
כאילו זה קרה לו באמת

mprb

New member
הוא לא קיבל זרם

הוא קיבל מכה מיד של האיש. אבל אהבתי איך שאבי דאגה לו. גל- תהני היום. עכשיו אני מבינה למה לא ענית לי על המסר ששלחתי לך. את מחזיקה לי אצבעות נכון???

Rivendell

New member
זה זרם

מהיד של האיש. מכת החשמל עוברת בגוף, והגוף הוא מוליך. למשל יש את הכדורים האלה עם הקרניים בפנים (שכחתי איך קוראים להן) - נסו פעם שמישהו ישים יד על הכדור ושימו את היד על שלו, ותראו איזה זרם תחטפו :) אז מה שקרה זה שהיד של ההוא עפה מעצמת הזרם ופגשה ב"בחורים" של קרטר... אני לא מקנאה בו. אגב, אם זה לא היה זרם, לא היתה לאבי שום סיבה לבדוק לו דופק. מכה בביצים זה אמנם כואב ביותר, אבל זה לא הורג.

~*~gaL

New member
תודה לכן!

אז, לכל מי שאכפת, לא היה כזה כיף, וכן, נסעתי באוטובוס והמוסיקה שהושמעה הייתה מזרחית. איכס. ומירי - דווקא כן עניתי לך על המסר האחרון. לא עניתי?! אני דיי בטוחה שכן... וברור שאני מחזיקה! :))

ERerERotem

New member
גל אחותי...

אחוווותי! גם אני לא יכולה לסבול מוזיקה מזרחית ברדיוס של 1.5 מילימטר ממני!!!! אני הכי הכי הכי בעולם אוהבת מוזיקת פופ... ואני חולה על ווסטלייף הכוסונים ועל The Calling!!!!! בלעעעעע! נכון שזה פשוט דוחה איך הזמרים האלו בוכים למקרופון? הם לא שרים! הם ממש ממש בוכים!!! יש לי שאלה: מתי יגיעו ספוילרים חדשים? את כן קוראת ספוילרים עדיין נכון?

~*~gaL

New member
אני שונאת גם את זה וגם את זה ../images/Emo8.gif

בקשר לספויילרים - תראי למטה... אז כן, אני עדיין קוראת

למעלה