מחר...

הורה בדרך כלל לא מרגיש....

שהוא נותן את המקסימום על אף שאתה, אנחנו תמיד נותנים את כל מה שבאפשרותינו אז באמת טפח על השכם, גם כהורה בימינו שום דבר לא מובן מאליו ואתה........אבא .... שמגיע לו
חזק ואמץ

הי

אני דוקטורנטית באוני בן גוריון ועורכת מחקר על הסתגלות לגירושים. אני מחפשת אנשים שהתגרשו בארבע השנים האחרונות ויש להם ילדים מתחת גיל 18 אשר מוכנים לענות על שאלון אנונימי. אם מתאים לך אשמח אם תיצור איתי. הרבה תודה [email protected] ואגב כל הכבוד על ההצלחה במאבק על ההורות שלך. אני מניחה שלא היה מאבק קל, גם הורים שחיים יחד לא נותנים את המכסימום, אני חושבת שאין דבר כזה מכסימום..הרצון והמוכוונת שלך לכיוון הילד שלך חשובים...

עם ההתמדה והדבקות שלך

אני כמעט מצטער על כך שלא התגרשתי בארבע השנים האחרונות. אחרת, הייתי עוזר לך בשמחה. ותודה, על הדברים.

אבל למה מראש לומר/לכתוב "הרע במיעוטו" ??

מכיר את הביטוי - good enough mom? מתאים גם לאבות... אין דבר כזה הורות מושלמת ומן הסתם אין הורה מושלם. כולנו עושים את המקסימום שאנחנו יכולים = או כמו שאני אומרת תמיד לילדים שלי, אני עושה מה שאני יכולה כדי שבגיל 18 אצל הפסיכולוג יהיו לכם כמה שפחות נושאים לדבר עליהם
. הרי כולנו יצאנו "דפוקים" בגלל ההורים שלנו ומבטיחה לך שגם בדורות הבאים זה לא ישתנה.. בקיצור - אם אתה מרגיש שאתה עושה ככל יכולתך, זה מה שהכי חשוב ואת כל היתר - קופת חסכון לטיפול פסיכולוגי תפתור
וכמובן מזל טוב

תימניה

New member
תרשה לי לחלוק עליך....

אתה לא הרע במיעוטו...אתה הכי טוב בשבילו !!! ואני לא אומרת את זה, בגלל שאני משוחדת. במשך 8 שנות הכרות ראיתי את ההתנהגות שלו, שמעתי את המצוקות שלו. השנה הזאת ,שהוא בחזקתך הנער גילה חיים אחרים, חיים יפים יותר. מעריצה את הנחישות שלך. ואוהבת אותך על מה שאתה. כן אתה בהחלט יכול לטפוח לעצמך על השכם.

L o l a123

New member
אנחנו לא מכירים...

אבל להודעה כזו מרגשת הרגשתי צורך להגיב. מצטרפת לטפיחה, אם יורשה... נשמע לא פשוט ולא מובן מאליו בהצלחה בהמשך

תודה

לי, זה בהחלט לא פשוט. כמובן, שיש כאלה שאצלם הכל מאוד פשוט. יש שם בהמשך השרשור - אחד כזה. תגובתך חיממה לי את הלב. ברוכה הבאה

ye44

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif טלנובלה בע"מ

אם הילד לא מקבל ממך את המקסימום אז תחזיר אותו לאמא שלו ואם אמא שלו לא תיתן לו את המקסימום אז תכניס אותו לפנימייה ! מה אתה רוצה את פרס ישראל ? להדליק משואה ביום העצמאות ? אם אתה חושב שאתה הרע במעוטו אז תמצא לו מסגרת שתהיה הכי טובהההההההההההההההה בשבילו
ותפסיק כבר עם הטלנובלות והאומללות שאתה משדר תשנה את הניק שלך ל " COLA ZERO " אולי תשתחרר מכל המועקות תשתה תשתה זה משחרר

אתה...

תמיד כזה, או רק כאשר הפרק ב' שלך סובלת מ-"כאב ראש" ? אתה נשמע מאוד מר נפש. תרפה, תרפה מן השלט, גיסנו.

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני כולי מריר ומר נפש זה עדיין לא עושה אותי כמוך מר רפש
כן אני תמיד כזה
במיוחד לאנשים
חסרי עמוד שידרה שטוחנים מבוקר עד ערב את NDR

למעלה