מחר...

מחר...

תימלא שנה, לכך שבני בחזקתי, ואם לדייק, בחזקתי היחידה. שנה לא קלה - היתה זאת. הייתי מעדיף, שהדברים יהיו אחרת. אני רואה עצמי, כרע במיעוטו. אין ספק, שהילד אינו מקבל את המקסימום. אבל... בנתונים הקיימים, אני... טופח לעצמי על השכם.

קודם כל

מברוק. עכשיו תגדיר מקסימום... כל עוד אתה עושה את המקסימום מבחינתך, אתה בהחלט יכול לטפוח לעצמך על הכתף. מחזק את ידך. ומאחל הצלחה בהמשך הדרך.

בדד1

New member
שנה ועוד שנה

נצור כל רגע ואתה לא מבין איך הזמן עבר פתאום הם עפים מהקן

2..........

שתי בירות ? תודה כפול שתיים. על העידוד, ועל הנוכחות. מקווה שתישאר איתנו. המתולתלת כאן, נראית לי נחמדה מאוד.

תודה

המקסימום... היה - המשהו אשר מגיע לילד. כל ילד. אבל החיים, זאת פשרה אחת גדולה, והוא - ייאלץ להסתפק במה שקיבל בתור אבא.

אל

תסתכל על עצמך כרגע כרע במיעוטו תסתכל על כך שאתה מגדל את הבן שלך ונמצא איתו בשנים הכי חשובות שהן הבסיס להכל המון אבות היו מתחלפים איתך ברגע זה ואין לי ספק שאתה עושה את המירב.

אלה

שהיו מתחלפים איתי, גם אני הייתי מתחלף איתם
שלחי אותם אליי, ואשמח לתת להם לחוות, איך זה להחזיק בילד אצלם. אני... נראה לי שיצאתי מזה { בינתיים } בטוב... נראה לי, שעדיין לא יצאתי מדעתי. מצד שני, אם כבר יצאתי מדעתי, אזי בטח שאיני מסוגל להבחין שיצאתי מדעתי.

יערית

New member
../images/Emo140.gif

בנתונים הקיימים אתה נותן את המקסימום מאמינה, לא למדנו להיות קוסמים מסתבר. שאפו ובהצלחה בהורות הבלעדית.

../images/Emo140.gif

צריך להתקיים ממה שיש ולא ממה שאין. אני בטוחה שאתה עושה הכל כדי שזה יצליח.

איני איש מאמין

כלל וכלל לא. ולכן, אני מקווה, שהאמירה הבאה תתפרש בהתאם... "הודו לה' כי טוב" "איזהו עשיר ? השמח בחלקו."

תרשה לי לענות לך

מאוחר יותר? אני יוצאת לעבוד (פעם ראשונה שאני מצלמת ארוע
)אבל יש לי מה לומר

דיגיטלי. יש לי ניקון D90

בת חודשיים ו12 ימים .למה אתה לא מצלם? היה מדהים מדהים. טוב נעבור לנושא העיקרי שלשמו חזרתי לכאן . אני מאמינה שמי ששמח בחלקו -טוב לו - ומצד שני תמיד יש עוד מטרה, עוד חלום, עוד רצון , עוד שאיפה. טוב אני עייפה, אני אצטרך להמשיך מחר כי הראש שלי במקום אחר.

למעלה