מחר....

מחר....

שנה.... שנה שלמה אנחנו יחד. לא יאומן שכבר שנה - כי היא עברה כל כך מהר, לא יאומן שרק שנה - כי אני מרגישה שאני מכירה אותך כל החיים. את, איך הפכת, כמעט מיד, להיות חלק בלתי נפרד מהמציאות שלי. איך רק את יודעת לקרוא אותי כל כך טוב, איך את יודעת מה מרגיע אותי, איך את יודעת להכיל אותי, לחבק אותי כשאני מפחדת או סתם עייפה, לתת לי להניח את הראש ולהרדם בין זרועותיך הבטוחות. אז הנה ראש השנה ויום הכיפורים מאחורינו, ולמרות שיש לפעמים קשיים, אני מרגישה איך מיום ליום יותר קשה לי לעזוב אותך...אפילו לדקה. אני מרגישה איך הקשיים בדרך שלנו מעצבים את הקשר שלנו והופכים אותו לחזק יותר וכל כך יציב. איך כל דבר שאנחנו עושות יחד הופך למיוחד כל כך ואם זאת לכל כך טבעי ונכון. אני מרגישה כמה עמוק את נמצאת בליבי, ובכל יום כשאני חושבת שלא יכולה להיות אהבה חזקה יותר, אני מגלה שטעיתי...ואנחנו מגיעות לשיאים חדשים. אז, תודה לך אהובה שלי.... תודה על שנה מדהימה, תודה שאת איתי בכל יום, תודה על כל בוקר טוב ולילה טוב שאת אומרת לי באופן המיוחד שלך, תודה על כל יום שאני נרדמת בזרועותיך, תודה על הדרך שאת יודעת להקשיב לי (גם ללא מילים), תודה על הדרך שאת משתפת אותי, תודה על מליון ארוחות משותפות ושעות של בישול משותף, תודה על החברים המדהימים שהכרת לי, תודה שהיית עבורי בזמנים קשים, תודה שטיפלת בי כשהייתי בבית החולים או סתם כשהייתי חולה, תודה על שאת בדיוק כמו שאת! אני אוהבת אותך יותר משמילים יכולות לתאר.

פאמקי

New member
אשה אהובה שלי../images/Emo23.gif

אכן... שנה (פחות יום! מה לא תעשי כדי להקדים אותי בלהפתיע
). שנה של אהבה אין סופית. שנה של אושר רצוף... מדהים איך אנו יכולות לעבור חצי חיים, בחיפוש אחר האהבה שלנו ולאורך כל החיפוש לשמוע: "זה קיים רק בפנטזיות", "זה לא באמת מציאותי", "צריך להתפשר", "אין מושלם"... מושלם?? ביקשתי מישהי שהחיבור בנינו יצור; הקשבה לפני תגובה, יכולת קבלה לצד הנתינה, אמון הדדי עם יכולת לבטא חששות ונכונות לפוגג אותן, מרחב בטוח לטעות וללמוד מטעויותינו, יחד של זכות ולא של חובה, הנאה מהדברים הקטנים (יצירה, טיול, רכיבה, למידה, תחילתו של סרט טוב או/ו מה שבא בעקבותיו
...) אהבה הדדית למרות ועל עף השוני וחוסר השלמות...(כן, כן 'לא אובייקטיבית' שלי- חוסר שלמות!). זה משהו שאינו מציאותי? פנטזיה? למדנו שלא אצלנו. מושלם? היופי הוא בחוסר השלמות שבו! שמחה שהמשכתי להאמין! שלא ויתרתי עלינו! כי כשפגשתי אותך, הלב ידע, גם כשאני פחדתי להודות שמצאתי. כשמצאתי קווים שנושקים לכמיהותיי, אמרתי שזה רק צירוף מקרים, שאת בטח יודעת ומשמיעה את שליבי מבקש. היום אני יודעת, מצאתי את שליבי ביקש ויותר מכך. החיבור בנינו מדהים. אנו כל כך דומות ועם זאת כל כך שונות. ובשוני ישנה השלמה מדהימה, עד שלעיתים היא משאירה אותנו פעורות פה. ובבסיס כל זה עומדת התקשורת. בכל יום אנו לומדות ומשתפרות, מקשיבות ומשמיעות, מכילות ומוכלות... יותר ויותר. לצערנו, עדיין לא סיימנו לחלוף על פני המהמורות שעומדות לנו בדרך, אך היום, יותר מתמיד, אני מאמינה (ומתפללת שגם את) כי אהבתנו תנצח. זכרי ששום קושי אינו משתווה לאושר שאת מכניסה לחיי!! את האושר של חיי, את לא מפסיקה להפתיע אותי ולא מתעייפת מכך. כל יום איתך הוא יום שונה, יפה יותר. תודה שאת בחיים שלי, אהובתי
. תודה שאת מאפשרת לי להיות; 'אני' ואיתך! מייחלת לשנים ארוכות, בריאות, שלוות ואוהבות במחציתך! ולכן יקירותיי, המון אהבה
אם רק תאמינו, היא במרחק נגיעה.

פאמקי

New member
מאחלת לך, מכל ליבי

אהבה כמו שאת מבקשת לעצמך. לא מאחלת לך אהבה כמו שלי, כי כמוה יש רק אחת
ומה ומה שמתאים לי, לא יתאים לאחרת.

עוד מילה אחת מפיך פאמקי יקירתי ותיאלצי להדרים

עד אלי על מנת להנשים אותי! נוכוחותך בפורום מרגשת ותורמתך מורגשת עד מאוד! ועוד אם אני נתקלת במילות אהבה בינך ובין אישתך ליבי מתחמם אף יותר!

פאמקי

New member
מחפשת יקירתי

תודה יקירתי אך תרומתי מורגשת בזכות תרומתכן לפורום. אתן ההשראה שלי והסיבה שאני כאן! אז, תמשיכו להיות, לכתוב ולשתף.

לפעמים, המילה תודה, טומנת בתוכה כל כך הרבה...

ותמיד... הדבר החשוב ביותר... הוא להיות בעלי יכולת לראות ולקבל את הטוב והיופי סביבנו... כל כך קל לראות את הרע ולהתלונן עליו... כל כך קשה לחבק את הטוב ולהודות עליו.. קשה, אך כל כך פשוט... אתן ברות מזל שלעיתים אתן עוצרות ומסתכלות... מודות על הטוב והיופי שיש לכן בחיים. זה מדהים בעיניי.. ומבשר על שנה נפלאה

פאמקי

New member
אני מוכרחה להודות

קסם יקירתי, שזה משהו שאנו עושות (לפחות) כל יום (הבעת תודה על הטוב שכל אחת מכניסה לחיי השניה). גם כשקשה ועצוב. לצערנו, הקושי שלנו אינו נובע מהצורך לשנות אחת את השניה, מחוסר קבלה או תלונות, הוא נובע ממשהו שדורש רק זמן, סבלנות, סובלנות ואהבה גדולה. שמהם, לשמחתי, יש לנו בשפע. מי ייתן ונדע לשמור על הקיים.

../images/Emo24.gif את יודעת שאני מאמינה שהטוב והשלווה

בדרכם אליך... אליכן... תרגישי.. זה באוויר... האמונה והאהבה יביאו את זה...

למעלה