מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמאלהההההההההההההה מחר מהבוקר אנחנו מציגים את הפרוייקטים שלנו !!! אמאלההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה !!! אני לא מאמינה שזה נגמר !!!

וואו אני כל כך שמחה !!! איזה כייף להיות אחרי !!! תודה רבה לכל המברכים והתומכים !! אני אתגעגע לפורום ולכן אני בטוחה שאני עוד אבקר פה לספר לכם על המסטיקים שאני מתיכה (או שלא) איזה כייף !!! איזו הקלה...... !!!

איזה כייף להיות כבר אחרי זה !!!

תודה רבה לכוווולם על התמיכה והעידוד לאורך כל הדרך ששיגעתי אתכם !! אני מניחה שכבר לא אתיך מסטיקים במצבים נפשיים קשים כמו קודם אבל בטח אבקר בפורום לפגוש אתכם כאן שוב !! איזה כייף אני לא מאמינה שזה נגמר סוף סוף!!!

100vardit

New member
סוף סוף זה הגיע!!!!!!!! ../images/Emo65.gif

בהצלחה!

סוף סוף זה נגמר !!! ../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה !! אני כל כך שמחה !! איזו הקלה..... תודה רבה לך על התמיכה והעידוד ! הייתי זקוקה לזה !!!

אני אכן אחרי זה ועוד לא מאמינה !!! ../images/Emo24.gif

אני כל כך מאושרת ! לא תארתי לעצמי שזה מרגיש כל כך טוב להיות אחרי זה ! כל כך חיכיתי לרגע הזה ועכשיו אני עוד לא מאמינה בכלל ! תודה רבה על העידוד ועל התמיכה אני מקווה שלמרות שאני כבר לא סטודנטית, תרשו לי לבקר בפורום מידי פעם ולהציק לכם עם ההודעות המוזרות שלי... (גם עם המסטיקים שאני מתיכה או שלא, וגם עם הג'וקים שתוקפים אותי מידי פעם)... איזה כייף לסיים !!! בהצלחה לכל הסטודנטים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ותודה על הכללללללללללללללללללללללללללללללללל !!!!!!

amitk80

New member
שיהיה במזל טוב

תמשיכי להשאר פה ולחלק עצות לסטודנטים שעדין נשארו פה ללמוד ובפורום. אנחנו עוד נזדקק לזה.

תודה לך ליר האחת !

היום הגשתי את הפרוייקט, הייתי בלחץ היסטרי אבל ברגע שהתחלתי להציג הכל זרם כמו שצריך ואחרי ההגשה נרגעתי עכשיו אני עוד בקושי מאמינה שסיימתי ואני מודה לך ולכל המגיבים האחרים על העזרה והתמיכה (בעיקר הנפשית) לאורך כל הדרך ברגעים הכי קשים (שהגיעו למצבים מוזרים ביותר) אז תודה רבה רבה ומקווה לפגוש אתכם פה בהמשך הדרך (אבוא לבקר - לא תצליחו להיפטר ממני בכזו קלות) אז להתראות בינתיים ! ושוב תודה !!! (בהצלחה לכולם בשנת הלימודים החדשה!!!)

למעלה