מחר... PVV!

חנהר

New member
PVDA

מעדיפה שיקחו לי יותר מיסים ושחמתי בת ה75 תקבל יותר כסף לביטוח לאומי.

חנהר

New member
ו-דידריק סמסון בחור איניטלגנט ברמות

עם דיעות בריאות וריאליסטיות.
צפו בקישור הבא, למביני ההולנדית כמובן

AshkA_

New member
אני לא מבינה את האדישות היחסית כאן

בעבודה אפאחד לא מדבר על זה בכלל.
פעם אחת אני פתחתי את הנושא והתעניינתי וקיבלתי הענות חלושה.
בנוסף, בקושי ראיתי באמסטרדם כרזות ו/או התקהלויות ו/או אנשים מחלקים פלייארים ושות בנושא.
זה כלכך לא מעניין כאן את ההולנדים? או שזה רק בסביבתי

חנהר

New member
זה מאוד מעניין אותם

והם מדברים על כך בבית המון, לפחות אצלי.
אתמול היה ערב שלם אודות החבירות, קומדיה ותוכנית שלמה עם המועמדים הנוכחיים. היו דיבייטים, אנשים מהעם שאלו את המועמדים שאלות אודות בעיות נוכחיות במדינה, היה מאוד מעניין.
אבל זה נכון, כאן בהולנד זה לא כמו בארץ, ייתכן שלא רוצים לבזבז כסף על תעלומה. ההולנדים מבינים שזה משהו שהם צריכים לעשות כחלק מחובתם האזרחית. אך לפי השאלות של האנשים ששאלו את המועמדים על הסטנד, מרגישים שרובם לא קרא את האג'נדה של המפלגה בה הם מעוניינים לבחור.

חנהר

New member
החבירות=בחירות

עשיתי עבורך סקר במשרד, ישנם אנשים שנמנעים מלהצביע כי זה לא מעניין אותם, ישנם אנשים שנמנעים מלדבר על זה וישנם אנשים שמדברים על זה מחוץ לעבודה כי זה לא מקובל לדבר על פוליטיקה בעבודה.

חנהר

New member
ממליצה לצפות מהדקה 1:10:00

כדי להבהיר מדוע אני חושבת כך.

ayala26

New member
וזה אפילו לא יום שבתון פה!

גם לא משוחחים עם מכרים על פוליטיקה. זה בגלל שההולנדים נרתעים מלנהל שיחות על נושאים שעלולים להביא לחילוקי דעות, כי אז יכול להיות שמי שאתה משוחח איתו "יחשוב שאתה לא נחמד" וזה חלום הבלהות של כל הולנדי

אנחנו נלך להצביע אחרי ארוחת הערב היום. קודם שיעור שחיה עם הילד, חשוב..

azardevlieger

New member
אצלנו בעבודה מדברים על זה כמעט בכל הפסקה

אולי זה תלוי בסוג האנשים והמועדול הפוליטית שלהם

Etnozam

New member
הולנדים לא פותחים שיחות כאלה עם "זרים"

בחוץ לא מדברים על פוליטיקה, על כסף, על חדשות

רק על מזג האוויר חחחחח

בעבודה שאלתי מישהו שקנה אוטו חדש (יד שניה) בכמה הוא קנה אותו, שאלה שכל ישראלי שאני מכיר יענה עליה כי מה זה כבר משנה סך הכל מתעניין. ישראלי אפילו לא צריך לשאול אותו הוא בעצמו יאמר "נחש בכמה קניתי".. אבל קיבלתי פרצוף כאילו שאלתי מה מידת החזייה של אישתך.

גם היום דיברתי על נושא הבחירות, אבל כולם שומרים על עמימות של סוכן מוסד. בישראל כל אדם שני יש לו כמה טריקואים של בחירות, מדבקות על האוטו, דגלים, שלטים במרפסת, מגאפון לשעת הצורך.
כאן כולם דיסקרטים וקרירים בדיוק כמו מזג האוויר!

למעלה