מחר.

תiם

New member
מחר.../images/Emo87.gif

מחר בבית ספר שלי, בשעה 8:00 בבוקר. פגישה עם הפסיכולוגית של הבצפר, יחד עם ההורים. אני הולך לספר להם. זה עם הפסיכולוגית כדי שהיא תרגיע אותם אח"כ.. כי הם ממש הומופובים וייקחו את זה קשה. חיכיתי לרגע הזה כל כך... אבללל אני מתתת מפחד!!!!!!!!!!! תאחלו בהצלחה...

בהצלחה!!! ../images/Emo24.gif

על מה הם חושבים שהשיחה תהיה? ואיך אתה מתכוון לספר? אני משוכנע שיסתדר לך בקלות בסופו של דבר! בהצלחה וכל הכבוד!

tamar05

New member
שיהיה המוןהמון בהצלחה!../images/Emo24.gif

תספר מה הם אמרו אח"כ.

yotem 17

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif../images/Emo83.gif

מקווה בשבילך שזה יסתיים טוב ובאווירה טובה ונעימה. ברור שאתה לחוץ, זה מובן ולגיטימי ביותר! פשוט תנסה לעשות משהו, להעסיק את עצמך במשהו עד מחר בבוקר, ככה יהיה לך טיפ-טיפה פחות זמן לחשוב על זה ולכתוב לעצמך עשרות תסריטים שיכולים להתרחש מחר עם ההורים. קח אוויר, תזכור שעצם זה שאתה עושה את זה עם הפסיכולוגית זה כבר טוב- כי יש לך בסיס טוב, והיא גם תהיה שם, סמוך עליה שהיא תדע מה לעשות. בהצלחה

שיהיה המון בהצלחה

ואל תעלב או תיקח קשה הערות או תגובות ראשוניות אם הן לא כמו שהיית רוצה זה לא קל להורים בהתחלה

ממחר זה החצי השני של חייך

החיים החופשיים האמיתיים - בלי הסתרות וכאבים ! לטוב או לרע - למרות שלדעתי תוך כמה ימים אתה תבין שזה רק טוב ! בהצלחה לך !!!!!!! ממני !!!!!!!! ומבריטני?)))))))))))) בריטני ממש רזתה ממשששששששש לא יאומן ! כמה שהיא משתנה מחודש לחודש בכל דבר אפשרי זה משו !!!!!!!!!! יום אחד היא פרה מסוממת באיזה בר מסריח - ושבוע לאחר מכן יוצאת באלבום עם קליפים חושניים וחוזרת להצלחה שלה בענק !!!!!!!!!!! אז תבינו שזאת בריטני - כמה שהיא נופלת - היא חוזרת !

לידו21

New member
נשמה שיהיה לך המון הצלחה

מחזיק לך אצבעות! אל תפחד, בהתחלה יהיה קצת קשה אבל תראה שהכל יסתדר בסופו של דבר!

benLN

New member
בהצלחה! ../images/Emo140.gif

תהיה חזק, זה צעד שבסופו של דבר יעשה רק טוב. מחכה לשמוע איך זה יתפתח בהמשך..

למעלה