מחר ?

מחר ? ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני ב-א-י-ל-ת איזה כיףף :] את יתפוס שיזוףף.. [אפילו שקצת קר עכשיו] חחח יעשה קניות בטיילת ואני יעלה לכדור הזהה אמאאא רק שאני לא יפוול -555- ובסוף ? מלאאאאא תמונות יש סיכוי אני יתחבר בלילה מהמחשב הנייד של אמא שלי.. אל תשכחו אותתיי ומי שרוצה שתבקש בפרטית תפלא' שללי =] אאוהבת מלאאא , קוורללי חמי :]

תהני יפיופה ...

וואי הפעם האחרונה שהייתי באילת היה בערך לפני 5 שנים .. תהני ... אבל תשכחי לצלם ומאמו'ש מה זה הכדור הזה ???

קורלוש....

איזה כיף לך מאמי תהני לך ... יו איך את לא מפחדת מהכדור אמא??? היתי שם בזמן של המלחמה לא העזתי ליתקרב עליו לכדור חח זה מפחיד רצחחחח טוב תהני לך תפסי שיזוף גם בשבילי חחח ואם את רוצה לשמור על ק שר שלחי לי תפון שלך מאמי טוב??? ותנסי ליתחבר ביוש מאמי נתגעגע............

מי שרוצה תפלא' שלי ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

שתכנס אליי לאייסי ואני יביאי להה 358965880 :]

זה מה שנקרא מזל נאחס../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

היה אמור להיות בסוכות בופעות ודווקא כשאני הולכת ביטלוווווו אוףףףףףףף :[ מזל ח-ר-א

נפרדת סופית :[ ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אז עכשיו אנחנו עוד 5 דקות נוסעים נסיעה של 5 שעותתת ואז הולכים לבריכה ובערב ? ה-כ-ז-ו-ר אז רציתי להיפרד בפעם האחרונה ואם יש משהו חדש או איזה הופעה חח תעדכנו אותי ב-SMS אוהבת אתכןןןן ביושש קורלי חמיי :]

דילבושלי........

יווו אזיה כיף שחזרת נשמה שלי היית מזה חסרה לי במיוחד חחחחח איזה כיף שאת פה מאמי געגעתי המוןן איך היה הטיול??? ספרי חויות אם היה ביוש מאמי...

למעלה