מחר...

מחר... ../images/Emo65.gif

בעוד חודש הפורום שלנו חוגג שנה!!! מזל טוב!!! אי לכך ובהתאם לזאת, אנו פותחים בחגיגות! אני פותחת היום מכרז לוועד שנה לפורום, כל מי שרוצה/זקוק/יכול להשתתף ולעזור בהצעת רעיונות וכדומה, מוזמן להשתרשר. בברכת
+
(אור ואהבה), מיכל, שכבר מינתה את עצמה לראש ועידת שנה לפורום. <ברוב קולות> נ.ב- עוד משהו קטן: מחר אני עוברת דירה. אהההההההה!!!!!!!!!!

ש חף

New member
אמאלה!!!!!

מה?? כבר??? עברה שנה?????????????????????? מיכלית-אנחנו מכירות עוד מעט שנה??!? <ש חף לא תשתתף בוועדה אבל לחגיגות היא תבוא!>

../images/Emo65.gifאתמול../images/Emo65.gif

אתמול בעוד חודש, הפורום שלנו חוגג שנה... כבר שבוע שאני מתכנן את מה שנעולל לו לכבוד החג ובנתיים, קחו לכם את ההודעה הראשונה שנכתבה בו

nazmps

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

אחותי שיהיה במזל ! מזמן מזמן לא דיברנו ! אני רואה שאת עדיין שורדת ומחזיקה מעמד וזה אחלה - מאחל לך הצלחה עם הדירה החדשה וכמובן הרבה אהבה, שמחה ואושר. דרך אגב שלחתי לך גם מייל וגם מסר(יש לנו הרבה מה להשלים) מחכה לתשובה ! נאור_א (לאומי קארד לשעבר)

אחר

New member
כבר לשעבר?../images/Emo10.gif

ולא באת להגיד שלום.... המון המון

nazmps

New member
וואללה

אחי זהו , עזבתי ביום חמישי ! מצטער שלא אמרתי שלום , לא עשיתי פריסה ולא כלום... התחלתי ללמוד ברופין ועכשיו מחפש עבודה ! אקיצר שיהיה לך בהצלחה בהמשך בעבודה ובחיים בכלל ! בכל מקרה אני מדי פעם נכנס לכאן לראות מה קורה - אז אם תרצה לשמור על קשר... נאור.

nazmps

New member
OK

זה בטח מה זה בלאגן לגלוש מהפלאפון ?! אקיצר אני אתקשר אלייך בהזדמנות הקרובה, כנראה בסופ"ש ... פשוט התחלתי ללמוד ברופין - מנהל עסקים... בינתיים תשמרי על עצמך ונהיה בקשר. נאור.

לא הבנתי בסוף

אתמול, מחר, שלשום, מחרתיים? ובכלל מדובר על עוד חודש... >ספל חמאה מתנדבת לכל מה שתגידי<

למעלה