כמעט... אתה הזוי מותק שלי...
L L i l A L o New member 31/7/05 #23 אוי כן, זה היה ממש הזוי.../images/Emo6.gif הוא היה כלכך חמוד;[. ויש לי את הרשימת שירים^^ ישבתי בשורה הראשונה! ממש מתחתיו! ^___^
אוי כן, זה היה ממש הזוי.../images/Emo6.gif הוא היה כלכך חמוד;[. ויש לי את הרשימת שירים^^ ישבתי בשורה הראשונה! ממש מתחתיו! ^___^
K Kettercat New member 31/7/05 #25 למה לעשות לי דווקא? ../images/Emo10.gif אני לא מאמינה שלא הלכתי בסוף. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רציתי ללכת, כל כך רציתי ללכת... אוף.
למה לעשות לי דווקא? ../images/Emo10.gif אני לא מאמינה שלא הלכתי בסוף. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רציתי ללכת, כל כך רציתי ללכת... אוף.
M ms talbet New member 31/7/05 #16 גדול! מדהים לראות אמן בתעשייה של היום שעושה מוסיקה ולא יותר מזה, מוסיקה נטו. הופעה מרגשת כל כך, את שקט היה מדהים. אבות ובנים. שוב אני לבד עם הפאק באמצע היה נחמד שמתי לב היום שאביתר בנאי מזכיר קצת את ניק דרייק, מישהו איתי? גדול...
גדול! מדהים לראות אמן בתעשייה של היום שעושה מוסיקה ולא יותר מזה, מוסיקה נטו. הופעה מרגשת כל כך, את שקט היה מדהים. אבות ובנים. שוב אני לבד עם הפאק באמצע היה נחמד שמתי לב היום שאביתר בנאי מזכיר קצת את ניק דרייק, מישהו איתי? גדול...