מחר!

Gingerbread

New member
מחר! ../images/Emo6.gif

אחת ולתמיד: מי שבא להופעה בזאפה- לשרשר "
". כבר הזמנתם כרטיסים? או שאתם בונים על הקופות?
יאו אני מתרגשת לגמרי

MikeY fReAk

New member
אינג'וי!:)../images/Emo79.gif

וצלמי תמונות להשביע את רעבונם של אנשים כמוני שלא יהיו שם

InfeCtedShesek

New member
סוף פאקינ' סוף!!!!!1 ../images/Emo45.gif

יהה אני שם
אני הכי מתרגשת בעולם!!!!!111 והזמנתי כרטיסים אבל נגמרו הכרטיסים בישיבה. לא נורא! יאאאאו שיגיע כבר מחר! וזו טעות באתר שלו, זה לא ב-21:00 אלא ב22:30, כשהכניסה היא מ-22:00.

Gingerbread

New member
מהמהמה? מה זה נגמרו הכרטיסים?

לישיבה??
צריך לעמוד? ואם כן, איפה? פאק.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo45.gif אני שם ../images/Emo9.gif

ואחרי ההופעה האחרונה, הייתי חכמה והזמנתי כרטיסים.

InfeCtedShesek

New member
וווווווווווואוווווווווווווווווווווו

זה היה הדבר הכי יפה שראיתי בחיים. לא הפסקתי לרעוד כל ההופעה וגם עכשיו, כמעט שעה אחרי ההופעה, זה לא ממש עבר. פאאאאאאק יוווו

0mroosh

New member
שאכעס?!

את לא יכולה לגרות אותנו עם תמצית בלתי מספקת של התחושה! תספקי את צמאוננו ותשימי תמונה של אביתר בחוטיני וציצית!

ליבי עם עומר...../images/Emo45.gif

אפשר לוותר על החוטיני (סתם מתוך התחשבות בשרלוט...) אבל קצת פרטים? עצם? משהו?

הודתי

שזה נובע אך ורק מהתחשבות בשרלוט... מה לעשות? אני קצת מפחדת מנשות בנאי... הן מלחיצות אותי משום מה...

AndreaCorr ©

New member
ווי, היה טוב ../images/Emo99.gif

"איש אחד נכנס לחנות יש לכם סודה בלי מיץ? המוכר עונה לו בלי איזה מיץ אתה רוצה? לא יודע, מה יש לכם?" זה היה הזוי לחלוטין
טיפה של אור. אוף איזה שיר יפה. ופקק תנועה גם היה מעולה. בכלל היה אחלה. זהו. אבל מה, הפלייליסט הוא אותו פלייליסט שהיה בכפ"ס. בצורה מדויקת. לפחות שישנה את הסדר של השירים.

אחינעם2

New member
כולם ישנים???

אולי שמישהו יראה אות חיים???????????????ממש משעמם לי!!!!!!!!!!אני יודעת שמאוחר(או מוקדם)אבל בכל זאת.............

0mroosh

New member
זה בטח קשור למיץ

שאחרי... כלומר, שרלוט רצתה מיץ סודה ללא מיץ [אחרי ששניהם קיימו מצוות פרו ורבו], אביתר היה באופוריה ושאל שאלות הזויות כאופייני לו. <חזרתי לישון, לילה טוב!
>

תחזור, תחזור לישון...

מה זה ההשערות ההזויות האלה
זה היה הרבה יותר הזוי מהסיפור עצמו...

0mroosh

New member
אני לא מצליח.../images/Emo108.gif

וכבר שתיתי את השוקו בוקר שלי, משמע אין דרך חזרה, אין. השערה הזויה?! כלל וכלל לא, זה נורא הגיוני! עדי, שתקי![זה כמעט חרוז..
].

למעלה