מתי אמברידג' תשיר??|זבנג|
D De-Panther New member 20/7/07 #133 זה הם שהיו שם../images/Emo6.gif סתם באתי כדי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif לצלם והייתי בטוח שיהיו כמה תפוזניקים בכניסה לגג ראיתי בכלל את אוראור ואז הוא אמר לי לצלם אנשים במקרה האנשים הראשונים שפגשנו היו הם אגב הם ביקשו ממני לומר לך להזכיר להם להעלות את התמונות... כי גם הם צילמו
זה הם שהיו שם../images/Emo6.gif סתם באתי כדי../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif לצלם והייתי בטוח שיהיו כמה תפוזניקים בכניסה לגג ראיתי בכלל את אוראור ואז הוא אמר לי לצלם אנשים במקרה האנשים הראשונים שפגשנו היו הם אגב הם ביקשו ממני לומר לך להזכיר להם להעלות את התמונות... כי גם הם צילמו
Y YaEloNeT New member 20/7/07 #125 מתי הארי יחזור להיות ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif במחזור?
D De-Panther New member 20/7/07 #132 מתי אני אמרח עלייך אבוקדו??../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
R reedgreenwhait New member 20/7/07 #137 ../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifהממם מחר יוצא ספר באנגלית או בעברית, סליחה על הבורות?
G gili600 New member 20/7/07 #140 מחר ../images/Emo11.gif יותר נכון עוד 8 שעות ו-18 דקות (אבל מי סופר? )
א אריאטי New member 20/7/07 #143 עוד 7 שעות זה הולך קורה .... נפרדים מהארי פוטר לתמיד זה הולך להיות עצוב ........... אני רק רוצה לדעת אם הארי בסדר ומי ימות אני לא יכולה לחכות עד שהספר יהיה אצלי ביד.......
עוד 7 שעות זה הולך קורה .... נפרדים מהארי פוטר לתמיד זה הולך להיות עצוב ........... אני רק רוצה לדעת אם הארי בסדר ומי ימות אני לא יכולה לחכות עד שהספר יהיה אצלי ביד.......
פ פופו9 New member 21/7/07 #159 לא לגמרי נפרדים.. הרי יש ספר שלם לקרוא (טוב, לי יקח בערך יום ובטח לרוב האנשים פה...), ויש גם עוד סרטים שלא יצאו... שזה חצי נחמה
לא לגמרי נפרדים.. הרי יש ספר שלם לקרוא (טוב, לי יקח בערך יום ובטח לרוב האנשים פה...), ויש גם עוד סרטים שלא יצאו... שזה חצי נחמה