G Gummy Bears New member 21/7/07 #179 שימו לב, אוהוהו, לתזמון של ההודעה מעליי! משהו. מדהים. (אני שוקלת לשדוד את מחסני הייצור של "לילי", נו, האלה עם נייר הטואלט דמוי הטישו. כובע גרב שחור? מישהו?)
שימו לב, אוהוהו, לתזמון של ההודעה מעליי! משהו. מדהים. (אני שוקלת לשדוד את מחסני הייצור של "לילי", נו, האלה עם נייר הטואלט דמוי הטישו. כובע גרב שחור? מישהו?)
M m i a o o New member 21/7/07 #180 היום!!! היום יוצא הספר השביעי!!! אין לי מילים. זהו. אני פשוט לא מאמינה לזה. אני עדיין בהכחשה. לא יכול להיות שהסדרה נגמרת היום!
היום!!! היום יוצא הספר השביעי!!! אין לי מילים. זהו. אני פשוט לא מאמינה לזה. אני עדיין בהכחשה. לא יכול להיות שהסדרה נגמרת היום!
D Deathler New member 21/7/07 #185 עוד 13 דקות עשיתי הזמנה מוקדמת, מתי זה גיעי?!!! אוףףף למה אני חייב לחכות? טוב יאללה זזתי לישון, יש לי חיים אתם יודעים!
עוד 13 דקות עשיתי הזמנה מוקדמת, מתי זה גיעי?!!! אוףףף למה אני חייב לחכות? טוב יאללה זזתי לישון, יש לי חיים אתם יודעים!
F Forever Odd New member 21/7/07 #189 OMG OMG אני צועק כמו פאקצה שקיבלה משהוא ורוד..... עוד 10 דקות וזהוא... אחד הספרים הכי טובים בעולם יוצא... וזה נגמר... אוי האמת הקשה והכואבת.... ארגגגג הציפיה חונקת.... חייב להירגע.. תולש שיערות... איך ספר יכול להשפיע ככה על בן אדם.....
OMG OMG אני צועק כמו פאקצה שקיבלה משהוא ורוד..... עוד 10 דקות וזהוא... אחד הספרים הכי טובים בעולם יוצא... וזה נגמר... אוי האמת הקשה והכואבת.... ארגגגג הציפיה חונקת.... חייב להירגע.. תולש שיערות... איך ספר יכול להשפיע ככה על בן אדם.....