מחר

Bakura

New member
אמג מחר!!!!!!!!!!1111111111

היום האחרון להאמין שסנייפ והארי יתחתנו ויאמצו שלושה כלבלבים קטנים וחתלתול ; ;. אני אוקיר אותך, יום מקסים שלי ; ;
... אז איפה האירוע מכירה? בנמל תל אביב איפה בדיוק?

שומו

New member
מחר../images/Emo11.gif

בפעם האחרונה
אני אוהב את כולכם
'ךכחלקכ/קכחקנרל/'קנירליקרלךיעל'ירףאלעיח'רעא

שומו

New member
כי מחר../images/Emo11.gif.

כי משתגעים!!!!!!!!!1111111לגכחדגנעכשגרלכחשגךעחשג

Pure M

New member
מה מחר?../images/Emo3.gif כבר יש לי אותו

נראה לי שאני אתחיל היום, למרות שממש קשה לקרוא מתוך המחשב.

מה יא

New member
מחר../images/Emo11.gif!!!!!!!!!!!!!!!!1111../images/Emo96.gif

נחמד שיש כל כך הרבה דברים בתאריך הזה... תודה רבה לכן
כמה מילים
: זה נורא מרגש, שמחר הכל יגמר... רוב הסיכויים שמחר אני אדע מה קורה בסוף... והארי פוטר זה נורא חשוב בשבילי. כאילו, בלי הגזמות או משהו, זה דבר שמעניין אותי, זה עולם מאוד עשיר שמספק חומר למחשבה.. בקיצור, מרגש מאוד..
בהצלחה לכולם עם האנגלית, עם ההמנעות מספויילרים ועם מוות של כל כך הרבה דמויות
ובהצלחה להארי כמובן, בקרב האחרון שלו! וואי, זה באמת נורא מרגש, לא בציניות

מה יא

New member
וואי, רגע, נו. ואל תכנסו../images/Emo96.gif

פעם אחרונה באמת!!!!!111 אההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111!@! פעם אחרונה שאומרים מחר, אין יותר תיאוריות על מה יקרה.. עכגיגילחעיכחיעלעכלעחלכיחעכ הלכגלחגדכחעכךחעלגככככככככככככככככככככ אההההההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקהכהגצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1כגננננננננננגככעככעעככעכגכעכעכ הארי!!
אל תמות נו
רציני אל תמות ורון, אתה לא תמות. בלי שאלה XD אני מצחקיה את עצמי לא, לא מצחיק

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gifמחר ../images/Emo11.gif אני עדיין לא מאמינה שזה קורה../images/Emo2.gif

Agenst the wind

New member
מחר../images/Emo11.gif

- ניסחתי את הודעת הפתיחה שלי לשרשור הזה במשך 50 דקות- ורק אחרי ששלחתי ראיתי את השרשור הזה הנוכחי, מנהלות- איתכן הסליחה!.

../images/Emo10.gif

וואו רק עכשיו קלטתי שזהו... לא יהיו יותר ספרים... בחיים..... אחרי שקראתי כל ספר 1000 פעמים... ואחרי כל הציפייה... והתאוריות... אני אשכרה בוכה טוב אני הולכת לקפוץ מהחלון או משהו...

trigotrigo

New member
אקטימל מחזק מערכת חיסונית ../images/Emo3.gif

החיידק שמסייע לעיכול נמצא באיזה דנונה

"לקפןץ מהחלון אומשו"../images/Emo6.gif

אני אשכרה אקח את הספר לחדר, אשים אותו על השולחן, סגור, ואבהה בו שעה ארוכה עד שיתחילו הדמעות.. אוף אני לא יודעת מה אני הולכת לעשות..

m i a o o

New member
מחר.../images/Emo11.gif

אני פשוט בשוק. עדיין לא עיכלתי את זה.... בטוח שכבר הגיע הספר השביעי? אולי זה החמישי או השישי וסתם עבדו עלינו? אולי עדיין לא היה חמישי ושישי וסיריוס ודמבי לא מתו? אולי מיליוני אנשים ברחבי העולם סתם דמיינו שהם קראו את הספרים האלה? מה? כבר נגמר? אני לא מאמינה שזה הספר השביעי, איך אפשר להאמין שהסדרה הזאת הולכת להגמר *מחר*? אני לא יודעת מה אני אעשה ברגע שאקבל את הספר לידיים. בטח אקפא במקום ולא אבין מה לעזה אני מחזיקה. לא יודעת אם אני עצובה או שמחה, אני פשוט בהלם. ~התרחפנות קלה~
OMG!!!@#!! זה מחר~!!1\!!@$ השביעי והאחרון!!!!! ~חזרה להכחשה~

למעלה