מחר 20.11.2004 שלומי אלון חוגג 28

טיפקסית

New member
בשביל מה יש את גיא ויאיא פה?

עפ"י המנגינה של מאיה היא מאיה הו הלו? גיא? תפתח ת'פורום אלליי תסתכל מה שם כתוב, לשלומי ראש של כרוב תעביר לו את הברכות אנחנו יודעים שהן סתם שטויות פזמון: אז תן את שלומי אם הוא לידך, ותביאו גם עוגה תאחלו לו עד 120, מכל המעריצים. [הטלפון עובר לשלומי] שלומי שלומי מזל טוב יקירי, אותך אני אוהבת הכי הכי הרבה ברכות עם המון איחולים, לעוד הרבה שנים גיא יאיא בבקשה להעביר לשלומי את כל מה שכתוב פה מכולנו זה חשוב תודה אנחנו נודה לכם מאוד אם תעשו זאת

nap3

New member
ממממ...

טוב זה כאילו מחר.. אז מה הברכות עכשיו?!?!? שיהיה לו מומולדת נגיד לו מזל טוב לא חושבים ככה?!?!

מזל טובבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טובבב הלווי שתחיה המון המון זמןןן ותמשיך לנגן אחלה בחלה שבעולםם נשיקות מפורום הדג

טיפקסית

New member
שלוימי מזל טוב אח שלי הגדול

מזזזזזזזזזזל טווווווווווווווווווווווווווווווווב היום יומולדת, היום יומולדת היום יומולדת לשלומי יהמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן מזזזזזזזזזזזזזל טווווווווב כל מה שהיה לי איחלתי לך בערך בכל מקום [פה ובאימייל שכחתי משהו? אהה כן גם באתר חבר'ה] מקווה שיהיה לך היום הולדת הכי מדהים אז הנה משהו קטן

nap3

New member
../images/Emo77.gifאהה כן מזל טוב שלומי!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לשלומי! טוב דיי אני מרגישה פתטית קיצר.. לילד עם ה -
מזל טוב! חח זהו צ'או ולילה טוב lilo - nap

jowi

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif מזל טוב לשלומי ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

בלי יותר מדי דיבורים...הוא גם ככה לא יקרא את זה!! אוהבת אותך שלומי! אתה כזה מוכשר...וחתיך!

חחח נכון נכון היום דיברתי עם מורה ש

שמכירה די טוב את יאיא עוד מהזמן שהוא היה גם בירושלים, קיצר היא אמרה ששלומי הכי שווה מהדג (הייתי בשוק שמורה אומרת לי אתזה...) כבוד

למעלה