מחר,20:00,אוסישקין

מחר,20:00,אוסישקין

משחק אימון נגד לב השרון,שאם אני לא טועה(ואני ממש לא בטוח אז קחו את זה בערבון מוגבל)אותה מאמן יאיר שרון הסמרטוט והמשת"פ של שאול שבניהול משחק חובבני הצליח להפסיד עבורנו לא מעט משחקים בשנה שעברה. גם אם אני טועה והוא לא מאמן אותם,שווה לבוא ולראות את הפועל כדורסל המתחדשת לפני ששאול ידרדר אותה בחזרה למציאות האפורה והמוכרת. נ.ב תודה לך איל

על ה@ש

New member
אין לי מושג

מי מאמן את רמת השרון מה שאני כן יכול להגיד זה למרות ניהולו החובבני של שאול אייזברג.. הקבוצה העונה לא תדרדר אלה רק תעלה ותהיה מצויינת. יש לנו את הסגל הוב ביותר בלאומית ב ואני בטוח שבעזרת הרוכשים החדשים הקבוצה תשוב להיות גורם דומיננטי בכדורסל הישראלי!

גם ב99/00 היה לנו

את אחד הסגלים הטובים ביותר בלאומית ב´ בעונה שבה עלו 17 קבוצות מלאומית ב´,ואז עלינו? לא! סיימנו מקום 8 אם אני לא טועה גם שנה שעברה היה לנו את הסגל הכי חזק בלאומית ב´,ועלינו? לא! סיימנו מקום שלישי כל עוד שאול בהפועל,הקבוצה לא יכולה להשתקם. שום הישג לא יהיה שלם כל עוד הוא בהפועל

על ה@ש

New member
קבל הבטחה ממני ../images/Emo70.gif

אם שאול אוו בלי שאול העונה הזאת הקבוצה לא תאכזב ועד כה לא היה לנו סגל מצויין כמו שיש לנו העונה גם לא בעונות שציינת
העונה יש לנו שחקנים טובים גם בהרכב וגם בספסל המחליפים שכול אחד מהשחקנים טוב יותר מהשחקנים הנמצאים כרגע בלאומית ב אני רואה את הקבוצה עולה השנה לליגה הראשונה ולא כמו במקרה ביתר חגיגות בהתחלה
אני יודע מה סגל הקבוצה ולמה בדיוק היא מסוגלת העונה!

כמו אקמול לחולה איידס

והיה ובאמת עלינו ליגה,והיה שחזרנו לצמרת הכדורסל הישראלי ואז התחלנו להחתים כוכבים גדולים בסכומים גדולים,ופתאום גוז´ינסקי הולך בעקבות מעצר/אין לו סבלנות לזה/רואה שאין צ´אנס לאליפות/שאול גנב ממנו,מה אז? מאיפה נשלם את החובות לשחקנים? מאיפה נשלם את חובות העבר(אל תאמינו לשאול,יש עשרות אנשים וגופים שאנחנו חייבים להם כספים)? אז שוב נקרוס,ושוב נתרסק,ושוב נגיע למצב שבו אנחנו על ערש דווי,ומה אז? נחכה לעוד מיליונר שיסכים לקחת אותנו ביחד עם שאול? נ.ב גם אם התסריט הנ"ל לא יחזור על עצמו,הרי שאול יתערב כרגיל במהלך משחקים בהחלטות של שיבק,יריב עם שחקנים שלנו,של יריבות,עם מאמנים שלנו ושל יריבות,עם שופטים עסקנים פרשנים אוהדים(ואז ירוץ לבקש מההתאחדות 4 רדיוסים בלי קהל כי הוא משקר שיורי ירק עליו למרות שלא היה ולא נברא) וכל שאר העולם חו מהסמרטוט החדש שלו שמעון טורג´מן ויהרוס כל סיכוי של הקבוצה להצליח. הפועל לא תשתקם עד ששאול לא ילך נ.ב.ב ושנה שעברה עם שמעון,ראדנקו,נוריס קולמן,ערן יצחק ויוני נווה לא היה לנו את הסגל החזק ביותר בלאומית ב´? למה מי הה ליריבות שלנו?את דארט בויד מחוזק בילדי המתנ"סים המקומיים. וסיימנו מקום שלישי. ולמה אתה חושב שזה קרה? בוא אני אתן לך רמז-שאול אייזנברג!

תגיד לי אתה לא מתבייש?!

רק עכשיו אני שם לב לקובץ שצירפת,בושה וחרפה! הסמל הזה הוא הסמל של שאול,לא הסמל של הפועל ת"א,הסמל של הפועל ת"א הוא אך ורק האיש עם הפטיש והמגל בלי שום פסים וקישקושים ששאול הוסיף לו

על ה@ש

New member
קוסטה...

אני יודע ששאול דירדר את הפועל למצבה.... שהיה אפילו זמן מסויים שחשבנו שהמצב בלתי הפיך והקבוצה לא תחזור לעולם למה שהייתה פעם... עם כול השנאה שיש לי ולנו כלפיי שאול ויש הרבה שנאה הרוכשים החדשים החליטו שהוא עדיין מנהל את הקבוצה..ואין מה לעשות
חבל לעשות רעש עוד לפני שהחלה הליגה ועדיין לא יודעים איך תתנהל הקבוצה אבל שאול נשאר ונאלץ להתמודד עם זה.... אמרתי את זה הרבה פעמים לא חשוב מי מנהל את הקבוצה חשוב איך נריאת הקבוצה כקבוצה ואם היא תראה כמו שמצפים ממנה להראות היא תשוב להיות גורם דומיננטי בכדורסל הישראלי... בלי שום קשר למי שמנהל אותה
העיקר שיש מזומנים ושיש מזומנים בדרך כלל באות גם ההצלחת למרות שזה לא מחייב

כמה שאתה טועה

קודם כל תן לי לקחת אותך לטיול קצר במנהרת הזמן,רק שנה אחת אחורה. בוא נחזור לעונת המלפפונים של לפני שנה,להכנות של בית"ר ירושלים.אחד האנשים העשירים במדינה רכש את הקבוצה וקנה מכל הבא ליד. האוהדים היו בטוחים שלמרות שנים של ניהול שכונתי עכשיו כשיש מיליונר שלוקח לידים שלו את הקבוצה עכשיו הכל יהיה בסדר. את התוצאות אתה רואה היום. בית"ר ירושלים על סף סגירה. שאול אייזנברג ירסק את קבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב-זה רק עניין של זמן. קבוצה שמתנהלת בצורה שכונתית סופה שתשחק בליגת השכונות. אתה אומר שאם הרוכשים החליטו להשאיר אותו אין מה לעשות? טעות-יש מה לעשות! אפשר להמשיך בקו שהחל בשנים האחרונות שבו לא משנה אם הקבוצה מצליחה או נכשלת,מנצחת או מפסידה,האוהדים מקללים את שאול ועושים כל שביכולתם להבריח אותו מהקבוצה. בסופו של דבר זה יעבוד-הצבא האדום עוד ינצח-אנחנו עוד נגרש את שאול מהקבוצה ונשקם אותה הפועל לא תתאושש עד ששאול לא ילך חייבים לסלק את שאול! מוגש כחומר למחשבה מטעם אגודת אנו"ש (אזרחים נפגעי ושונאי שאול)

על ה@ש

New member
אוחחחחחחח כמה שאתה טועה ../images/Emo70.gif

קודם כול כמו שציינתי בסוף התגובה הקודמת כסף לא מחייב אבל אף פעם לא מזיק הסיכוי ליפול כשאין כסף גדול יותר
אין צורך להזכיר לי את מקרה ביתר אני זוכר את המקרה טוב מאווד
הגעתי לאוסישקין וראיתי ושמעתי את הקללות וההטחות בשאול וראיתי גם את שמעון אמסלם מבקש מאיתנו בזעם להפסיק אם הקללות
אתם לא מבינינם שזה פוגע בקבוצה ?? אולי זה לא נראה אבל זה משפיע גם על הקבוצה
וכול קריאות הבוז נגד שאול לא מועילות....שלא תבין אותי לא נכון
אני ממש לא סובל את שאול ורואה בו גורם רציני להדרדרות הקבוצה אבל הגיעו רוכשים שאמורים לסייע גם מבחינת הניהול גם אם זה לא נראה על פני השטח וגם מבחינה כלכלית
ואני מקווה שאיתם וגם אם שאול נצא לדרך חדשה וטובה הרבה יותר כדיי להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי צמרת הכדורסל הישראלי

וואלה יופי

נמצאה הבעיה של הפועל ת"א בכדורסל-הקהל מקלל את שאול! אנשים פה כנראה לא מבינים כמה עמוק המשבר וכמה באמת גרוע המצב של הקבוצה,אחרת מסכת הרכש הנוצץ לא הייתה מצליחה לשכנע אותם לסלוח לשאול על זה שהוא מוטט אותנו. הפועל ת"א בכדורסל היא גוף חו-לה ועד שלא יבצעו בה ניתוח להסרת הגידול הסרטני שאול אייזנברג היא לא תוכל להחלים ותמשיך לגסוס באיטיות עד שהיא תמות. אתה באמת חושב שגוז´ינסקי זה משקיע שישאר לאורך זמן? אני לא יודע מה היה האינטרס שלו ברכישת הקבוצה,אבל ברור שהיה אחד כזה,וכשהוא יחליט שנמאס לו לא תהיה לו שום בעיה לקום ולעזוב ולהשאיר אחריו אדמה חרוכה בדיוק כמו זאבי. וחוץ מזה מה לדעתך יקרה בפעם הבאה שמר גוז´ינסקי יעצר? מה אם הפעם לא ישחררו אותו? זה הרי לא תסריט הזוי. ואז נישאר עם שאול ועם החובות החדשים שייצברו. ואז שוב נרד ליגה ושוב נהיה במצב שבו היינו נמצאים עד לפני כחצי שנה אם לא יותר גרוע. הקבוצה הייתה צריכה להימכר כבר בתחילת השנה שעברה לקבוצת המשקיעים של רני כהנא. רני כהנא הוא איש שבניגוד לגוז´ינסקי וצבא עורכי הדין שלו,באמת מבין ובאמת איכפת לו מהכדורסל והספורט הישראלי בכלל ומהפועל ת"א בפרט. אבל מה לעשות ותוכנית השיקום שהייתה לרני כהנא כללה בראש ובראשונה את סילוקו של שאול מהקבוצה,ולכן שאול פוצץ את העיסקה. וכך הלך הסיכוי שלנו לתהליך הבראה נטול שאול וקיבלנו במקומו את ההרפתקאה הנוכחית,שתזכור את מה שאני אומר-טוב לא יצא ממנה!

על ה@ש

New member
לא סלחתי ולא שכחתי ../images/Emo70.gif

מצטער לא מאמין בזה עד שלא יוכח אחרתלשאול דבר! הזכרון יותר מידיי רע מכדיי לשכוח במהירות כזאת.... כמו שלא שוכחים את מקרה בית שאן לא שוכחים למה שאול גרם! הבן אדם בקבוצה אם נרצה אוו שלא נרצה... צריך להתמקד בקבוצה ולא באדם זה אוו אחר! בתקווה לעונה טובה....! אם שאול אוו בלי שאול טובת הקבוצה קודמת לכול! ועכשיו שוב בטח תגיד שאם שאול עדיין ישאר סוף הקבוצה לאבדון
מצטער לא רוצה להאמין בזה

על ה@ש

New member
../images/Emo9.gif

התחלת ההודעה יצאה לא טוב מסיבה כלשהיא.... לא שכחתי לשאול דבר! והממשך כבר כתוב טוב יותר.!

חזיר בר

New member
למיטב ידיעתי

יאיר שרון מאמן את ראש העין איתם ניפגש בגביע ב-3/10 אם אני לא טועה, ומסתבר שאין להם כל כך סגל עדין. אז נקמתך בוא תבוא

יכולים להיות להם את שאקיל וסטוקטון

אם יש להם את יאיר שרון בעמדת המאמן לא צריכה להיות בעיה מיוחדת למעוך אותם. אגב,היית במשחק נגד אליצור ראשון ששניה לסוף היינו בפיגור 3 וראדנקו היה על הקו והמטומטם הזה יאיר שרון במקום להגיד לו לקלוע את הראשונה ולפספס את השניה ולקחת ריבאונד אמר לו לקלוע את שתיהן? יאאלה איזה מאמן מטומטם הוא היה...איזה מזל שהוא הלך..

טעות-המשחק בלב השרון ולא באוסישקין

באסה...הייתי בטוח זה באוסישקין אז לא נערכתי לנסיעה עד לב השרון,ולכן בצער רב וביגון קודר אני מודיע בזאת שאין באפשרותי להגיע למשחק
הכל בגלל שאול!!

למעלה