מחר 1 במאי Ⓐ

Chizo Nation

New member

א. מה קשור מגדר לניסיון מיני

ב. מה קשורה משיכה מינית לניסיון מיני
ג. איך אתה יודע מה חיי המין של אנשים מסוימים ועל סמך מה אתה קובע את זה
ד. מה אתה רוצה

IDNTFS

New member
אני יודע שלא אתה כתבת את הטקסט, ובגלל זה...

אני שואל, שוב, בלי כוונה לצאת סתם מניאק ואת האמת גם לא כ-ז-ה אכפת לי, אבל הייתי רוצה לשמוע את התשובה הכנה שלך - אתה באמת עד כדי כך 100% מזדהה עם הטקסטים המצחיקים האלה כדי לעשות להם קופי-פייסט ברחבי האינטרנט תחת השם שלך?

danielelsohn

New member
כן ולא

חלק מהטקסט לא רלוונטי אליי, אבל אני כן תומך ברובו.
אז כן, אני מעדיף לעשות קופי פייסט לפורומים וקבוצות מאשר לכתוב איזה משהו כמו "כנסוווווו111אחדאחד".

תיודע יש גם אופציה שלישית...

שזה לכתוב פשוט מה אתה חושב או מה שמתחבר אלייך...
לא כל האופציות זה לעשות קופי פייסט או לשים לינק שמפנה אל משהו שאיזה אידיוט אחר כתב... צא מהבינאריה

כיצד להמנע מפלגריזם - שיעור חשוב!

נראה שחברי הפורום, ובצדק מסוים, אינם אוהבים את היד הקלה שלך בכל מה שקשור לציטוט ולכתיבת דברים. אנו בזאת מבקשים כי בכל עת שבה מצוטט דברו של אחר, בייחוד אם מדובר בפעולת "קופי פייסט", ימוסגר הציטוט באמצעות 'מרכאות', או בשמם העממי "גרשיים".

דרישה זו היא למען הסר ספק לגבי הדובר של הטקסט הכתוב או המצוטט, ואינה נוגעת כלל לכל הקשור להערות שוליים והפנייה נכונה ומדויקת אל מקור הציטוט.

הודעה זו היא הודעה מוקלטת

גיורא

RedSnake

New member
ובאופן כללי

חברי הפורום די מגעילים לחברי הפורום

boshetrecs

New member
בפורום החלפת מפיות כולם מה זה נחמדים

הגיע הזמן להחליף תחביב

ואפשר לחשוב שמה שאמרתי מתקרב לעשירית ממה שבנאדם ממוצע ברחוב יגיד על התופעה הנ"ל (שממש אין לי בעיה איתה, רק עם זה שפתאום כולם כמו מקהלה רצים לעשות ניתוח לשינוי מין כי זה הטרנד המוזר הנוכחי שלכם או משו)... אז תתמודדו

RedSnake

New member
תתפלא

אפשר גם להיות פאנקיסט ציני וקשוח,
וגם לא לכתוב הודעות של אסהול כמו שעשו פה כמה אנשים.
והם גם יותר פולניות מהזקנות של פורום החלפת מפיות.

וואי מה הבעיה שלכם

יעני ברצינות
אני רוצה להבין מה מגניב אתכם בלהיות דושבאגס מלאים בעצמיכם
למה כל הודעה שניה פה זה הערה צינית מפגרת ותחכום בשקל בשביל מה להתנהג ככה מה הקטעעע

פאנק

לא רוצה להתרגל לזה שאנשים הופכים שנאה למשו מג

ניב
זה מטומטם ומתחיל להיות ממש משעמם, תוציאו את התחת שלכם מהראש של עצמכם
לא קשור ספציפית לשרשור הזה, סתם תחושות שהצטברו לי בקשר לפורום הזה ספציפית ול"סצינה" בכלל
לא אכפת לי כמה בעיות אישיות ובטחון עצמי נמוך יש לכם, תפסיקו

פסדר הבנתי כבר שאתה מגניב

לא מעניין אל תתעסק בזה (נכון קונספט חדשני?) אבל מה הבעיה לקחת בחשבון שיש אנשים כולל אנשים כאן בפורום שזה כן מעסיק אותם, לכבד את זה ולהמשיך הלאה? מה אתה מנסה להוכיח??
אגב אני מקווה שאתה מבין ת'אירונה במשפט שכתבת

Chizo Nation

New member
מה הקשר מגניב

אם תכיר אותי אני בערך הבן אדם הכי פחות מגניב שיש
ואני לא מכבד את זה כי זה טמטום של אנשים שמוטרדים מזה שאין להם חיי מין, כמו שכרמון כבר אמר

למעלה