חחח צודקת ווקשה
ח חופששש New member 22/8/05 #245 אם ניסית לרמוז משו חחחחח חחח סתםםם לאב יו בובהההה ודברי איתיי דחוףף באייסי היום בערבבב אממממ עשיתי עוד מסלול כי מור רצה חחחחחח{זאת מאיה חחחחח} היום סופיי אני חוזרת הבייתהההההההה ישששששששש
אם ניסית לרמוז משו חחחחח חחח סתםםם לאב יו בובהההה ודברי איתיי דחוףף באייסי היום בערבבב אממממ עשיתי עוד מסלול כי מור רצה חחחחחח{זאת מאיה חחחחח} היום סופיי אני חוזרת הבייתהההההההה ישששששששש
T TauraMan New member 22/8/05 #209 טחח מדי פעם גם היינו../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif על קנטר נכון [ונכון הצהוב והורוד ממש יפה? ] שחר, את תוכלי בבקשה לשים את התמונות בקומונה? תודהה
טחח מדי פעם גם היינו../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif על קנטר נכון [ונכון הצהוב והורוד ממש יפה? ] שחר, את תוכלי בבקשה לשים את התמונות בקומונה? תודהה
U Unreachable New member 22/8/05 #215 אממ אם התחרת מטר או 90 או אפילו 80, אז כנראה שכן.... אבל אני לא יודעת איך את נראת אז אני צריכה תיאור של הסוס\שלך\ציוד או תמונה להמחשה זה בכלל יהיה טוף
אממ אם התחרת מטר או 90 או אפילו 80, אז כנראה שכן.... אבל אני לא יודעת איך את נראת אז אני צריכה תיאור של הסוס\שלך\ציוד או תמונה להמחשה זה בכלל יהיה טוף
נ נויקיייייי New member 22/8/05 #216 רכבתי על רותי בתשעים אממ סוסה חומה קצת בהירה עם תכבושות לבנות ברגליים האחוריות מספיק?!?!?!? חחחחחחח תודה
רכבתי על רותי בתשעים אממ סוסה חומה קצת בהירה עם תכבושות לבנות ברגליים האחוריות מספיק?!?!?!? חחחחחחח תודה