מחר תאוריה :)

• פותח הנושא D3sh1
  • פורסם בתאריך

D3sh1

New member
מחר תאוריה :)

ובעיקרון למדתי את הכל , אבל השאלה שלי היא כאן האם אני צריך לדעת גם את כל החלקים הפנימיים של המנוע ? כגון המצנן ופעולתו וכל רכיביו ודברים קטנים כאלה ? וישלי קצת בעיה בפניות בכבישים חד סטרי לדו סטרי לאיזה נטיב אני הולך וההפך ?

almogas

New member
תלמד הכל!!

מחד סיטרי תמיד אתה פונה משמאל ולנתיב הימני בדו סיטרי אתה פונה מהמרכז(כמובן בלי להפריע לתנוע..) לשמאל של החד סטרי.. בקיצור תמיד פונים מהחלק הכי שמאלי של הנתיב בכיוון הנסיעה..

D3sh1

New member
אה

תודה ומדו סטרי אני יכול גם מהמרכז וגם משמאל הרי אם אני פונה שמאלה ?

dani226

New member
קודם כל שיהיה לך בהצלחה...

הייתי ממליץ לך לעשות תיאוריה בקומות שעושים רק ברביעי כמו פ"ת או ת"א... אבל איך שבא לך... וכן אל תיגש לתיאוריה אם אתה לא יודע מה זה מצנן
כ

D3sh1

New member
חחח אני עושה

במשרד הרישוי ברמלה כי זה הכי קרוב אליי , והיי אני יודע מזה ולמשהו כתבתי מצנן ? , הכוונה הייתה למאייד(קרבורטור) שמערבב את האוויר אם הדלק ויותר תעורבת שמועברת למנוע . והכוונה בשאלות , יאנו לזכור בכל רכיב ברכב את כל החלקים הפנימיים גם ? כי למאייד יש הרבה חלקים פנמיים בפנוכו , אז גם עיהם יכולות להיות שאלות ?

אל תקשיב למה שאמרו לך כאן......

דבר ראשון פניות ימינה תמיד עושים מהנתיב הימני שבכיון הנסיעה שלך לנתיב הימיני של כיון הנסיעה.... פניות שמאלה זה משהו אחר.. מחד סטרי אתה עושה את זה מהשמאלי ביותר בדו סיטרי מהמרכזי אם אתה פונה לכביש דו סיטרי צריך להגיע אם הרכב לצד ימין לחד סיטרי לצד שמאל

almogas

New member
התכוונתי לשמאל..

פניה לימין זה לא בעיה עושים מימין לימין.. לא הסברתי ביכלל.. ופניות עושים כמו שאמרתי.. פשוט אתה הסברת את זה יותר טוב.. לא הבנתי למה כתבת שלא יקשיב למה שכתבו?חח

almogas

New member
תלמד רק מה שבספר..

אתה לא צריך ליהיות מכונאי רכב.. מספיק לדעת מה התפקיד שלו.. מה התפקיד של מערכת החשמל ממה היא מורכבת מה כל חלק עושה.. מערכת ההילוכים כל מני שטויות כאלה

מה שכן חובה לדעת

את מערכת ההילוכים.. אולי יהיה שאלה מה עושה הקלאץ' שמן חשוב לדעת גלגלים הכי חשוב! אחת מאלו חייבות להיות וגם קל ללמוד אותם

D122

New member
איזה שאלות?

איזה שאלות יכולות להיות על גלגלים? אפשר בבקשה דוגמאות?

D3sh1

New member
ישלך קצת

חומר יחסית על גלגלים , כגון לחץ ואיך רואים זאת וכמה ס"מ מהרצפה צריכים להיות החריצים של הגלגלים

וגם - איך מחליפים גלגל

ויותר גרוע מזה.. מה עושים אחרי החלפת גלגל.. צריך לדעת את השלבים.. יכולים לשאול מה קורה אם לצמיג אחד יש יותר אוויר \ פחות אוויר מהשני והאם ניתן להחליף גלגל רזברי שלא אותו סוג וכו' וכו' וכו'..

LuLiLoPiLaTo1

New member
וד"א צריך לדעת את כל החוקים של הולך

רגל ושל עגלות יד(?!?!) וכל מיני דברין על מלווה וזה..זה דברים שאמנם צריך לדעת בכללי אבל האם צריך לדעת אותם גם לתיאוריה עצמה? תודה!
ולזה שעושה תיאוריה מחר המון בהצלחה!:)

lsd600

New member
כן ברור...

יכולים לשאול אותך מה תפקיד הקלאץ' וכל הדברים שיש רק בידני...זה תאוריה אחת ושואלים מה שרוצים...אין תאוריה על ידני ותאוריה על אוטומטי..... יכולים לשאול אותך כמה זמן נדרש מלווה, הגבלת נוסעים עדיין לא שמעתי.. יש מלא חוקים לגבי הולכי רגל. אולי אתה מתכוון למעבר חצייה? כן. שואלים. עגלות יד? באיזה הקשר????

dani226

New member
את מצטער לומר לך אבל:

צריכים לדעת את כל מה שיש בספר, חוץ מהסימנים של האופנוע והמשאית... בכל מקרה לא זכור לי שיש חלק פנימי במאייד שכתבו עליו בספר... אבל את/ה חייב/ת לדעת הכל... ואני שונא להשמע כמו מורה פשוט חבל על ה116 שקל שתשלמ/י

almogas

New member
אם כבר כמו הורה..

וזה היה השיקול שלי.. כאילו שווה לעשות פעם אחת כמו שצריך.. ולא סתם לעשות ולשלם חבל על הכסף

D3sh1

New member
אללע ^^ עברתי !

יאללה תאוריה ראשונה עברתי :) היה שאלות יחסית קשות וזה הייתי צריך קצת לחשוב ולתאר לעצמי את המצב אבל אחרי שעברתי על הכל עם עפרון בדקתי שוב עם עט ותיקנתי , באתי אם חבר שנכנס אחריי וסיים איזה רבע שעה גם לפניי וחיכינו ביחד הוא קיבל שהוא נכשל וזה היה התאוריה השניה שלו פעם שניה שוב 7 טעויות אז חשבתי פאק גמאני נכשל וזה , בסוף הוא הולך והיצטרכתי לחכות שוב כדי לקבל את התשובות , מגיע פעם שניה מביא לי את שלי ואני מגלה "עבר" עם 0 טעויות :] . אללע עכשיו לכיוון הטסט :]

aviGODFATHER

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אבל ממתי רושמים כמה טעויות היו לך אם עברת?

למעלה